Open Nav

WR Official ft. Damara De - Langit Bumi Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : C..G..Am..Em.. F..C..Dm G C.. C G Gusti.. kulo sampun nerimo.. Am Em senajan ati.. niki dereng lilo.. F C tak jogo.. lan tak upayakno.. Dm G C G senajan keloro.. atiku rapopo.. C G sayang.. nyuwun ngapurane.. Am Em aku lungo.. tanpo pamit kowe.. F sak kuate tak jogo.. C nanging tetep ora iso.. Dm G C aku manut.. pilihane wong tuo.. F G paribasan langit bumi.. Em Am sing raiso dadi siji.. Dm nanging tresnoku.. G C G tak akan terganti.. Reff : C G Am teko lungo ra pamitan.. Em F iki ati du parkiran.. C senajan dilarani.. Dm G tetep tak jagani.. C G Am kowe sing uwis berjuang.. Em F malah tak gawe kelangan.. C Dm G sepurane aku.. lungo ra pamitan.. Musik : C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G C.. F G paribasan langit bumi.. Em Am sing raiso dadi siji.. Dm nanging tresnoku.. G C G tak akan terganti.. Reff : C G Am teko lungo ra pamitan.. Em F iki ati du parkiran.. C senajan dilarani.. Dm G tetep tak jagani.. C G Am kowe sing uwis berjuang.. Em F malah tak gawe kelangan.. C Dm G sepurane aku.. lungo ra pamitan.. C G Am teko lungo ra pamitan.. Em F iki ati du parkiran.. C senajan dilarani.. Dm G tetep tak jagani.. C G Am kowe sing uwis berjuang.. Em F malah tak gawe kelangan.. C Dm G C.. sepurane aku.. lungo ra pamitan.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G..D..Em..Bm.. C..G..Am D G.. G D Gusti.. kulo sampun nerimo.. Em Bm senajan ati.. niki dereng lilo.. C G tak jogo.. lan tak upayakno.. Am D G D senajan keloro.. atiku rapopo.. G D sayang.. nyuwun ngapurane.. Em Bm aku lungo.. tanpo pamit kowe.. C sak kuate tak jogo.. G nanging tetep ora iso.. Am D G aku manut.. pilihane wong tuo.. C D paribasan langit bumi.. Bm Em sing raiso dadi siji.. Am nanging tresnoku.. D G D tak akan terganti.. Reff : G D Em teko lungo ra pamitan.. Bm C iki ati du parkiran.. G senajan dilarani.. Am D tetep tak jagani.. G D Em kowe sing uwis berjuang.. Bm C malah tak gawe kelangan.. G Am D sepurane aku.. lungo ra pamitan.. Musik : G D Em Bm C G Am D G D Em Bm C G Am D G.. C D paribasan langit bumi.. Bm Em sing raiso dadi siji.. Am nanging tresnoku.. D G D tak akan terganti.. Reff : G D Em teko lungo ra pamitan.. Bm C iki ati du parkiran.. G senajan dilarani.. Am D tetep tak jagani.. G D Em kowe sing uwis berjuang.. Bm C malah tak gawe kelangan.. G Am D sepurane aku.. lungo ra pamitan.. G D Em teko lungo ra pamitan.. Bm C iki ati du parkiran.. G senajan dilarani.. Am D tetep tak jagani.. G D Em kowe sing uwis berjuang.. Bm C malah tak gawe kelangan.. G Am D G.. sepurane aku.. lungo ra pamitan..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Damara De mudah, kunci gitar Damara De, chord lagu WR Official ft. Damara De - Langit Bumi Dasar , chord dasar WR Official ft. Damara De - Langit Bumi Dasar , chordtela WR Official ft. Damara De - Langit Bumi Dasar , lirik lagu WR Official ft. Damara De - Langit Bumi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Damara De di youtube: https://youtube.com/watch?v=SZdALCuXZLw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Damara De

Chord Lagu Lainnya

×