Open Nav

Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : F C Dm G F C Dm G.. C mbiyen.. dinoku.. Am seneng.. atiku.. Dm nyanding.. awakmu.. G kowe.. sayangku.. C tak cepakne uripku.. Am yo mung kanggo kowe.. Dm urip saklawase.. G tekane ing pati.. Am Em ning aku ra ngiro.. F C kowe wis lungo.. Am Em ninggalke cerito.. F G nggo aku.. ning kene.. Reff : F C tak cobo.. nglalekno.. Dm G masio aku durung iso.. F C nerimo.. kahanan.. Dm G uripku sing dewe tanpo tresno.. (C) tanpo kowe.. Musik : C..Am..C..G.. C tak cepakne uripku.. Am yo mung kanggo kowe.. Dm urip saklawase.. G tekane ing pati.. Am Em ning aku ra ngiro.. F C kowe wis lungo.. Am Em ninggalke cerito.. F G nggo aku.. ning kene.. Reff : F C tak cobo.. nglalekno.. Dm G masio aku durung iso.. F C nerimo.. kahanan.. Dm G uripku sing dewe tanpo tresno.. F C tak cobo.. nglalekno.. Dm G masio aku durung iso.. F C nerimo.. kahanan.. Dm G uripku sing dewe tanpo tresno.. C.. tanpo kowe.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D A Bm E D A Bm E.. A mbiyen.. dinoku.. F#m seneng.. atiku.. Bm nyanding.. awakmu.. E kowe.. sayangku.. A tak cepakne uripku.. F#m yo mung kanggo kowe.. Bm urip saklawase.. E tekane ing pati.. F#m C#m ning aku ra ngiro.. D A kowe wis lungo.. F#m C#m ninggalke cerito.. D E nggo aku.. ning kene.. Reff : D A tak cobo.. nglalekno.. Bm E masio aku durung iso.. D A nerimo.. kahanan.. Bm E uripku sing dewe tanpo tresno.. (A) tanpo kowe.. Musik : A..F#m..A..E.. A tak cepakne uripku.. F#m yo mung kanggo kowe.. Bm urip saklawase.. E tekane ing pati.. F#m C#m ning aku ra ngiro.. D A kowe wis lungo.. F#m C#m ninggalke cerito.. D E nggo aku.. ning kene.. Reff : D A tak cobo.. nglalekno.. Bm E masio aku durung iso.. D A nerimo.. kahanan.. Bm E uripku sing dewe tanpo tresno.. D A tak cobo.. nglalekno.. Bm E masio aku durung iso.. D A nerimo.. kahanan.. Bm E uripku sing dewe tanpo tresno.. A.. tanpo kowe..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Woro Widowati mudah, kunci gitar Woro Widowati, chord lagu Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno Dasar , chord dasar Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno Dasar , chordtela Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno Dasar , lirik lagu Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Woro Widowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=o6ZHSpPorKA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Woro Widowati

Chord Lagu Lainnya

×