Open Nav

Woro Widowati - Pamit Rabi (Xaluna) Chord Gitar dan Lirik Lagu

24 views
                Cover Lagu Xaluna - Pamit Rabi
Capo di fret 2

Intro : C F G C -G/B
Am Dm F G..

C F
sak tenane aku.. ora ikhlas
G C    -G/B
ngeculke tresnamu, ilang bablas
Am Dm
gawe loro seng mungkin, ora bakal mari
G C G
atimu ajur.. aku reti..

C F
kabeh iki ora.. tak karep..ke
G C   -G/B
nanging Gusti nduduhke takdire
Am Dm
crito tresno cukup tekan semene kangmas
       G C
njaluk tulung, lilakno lan ikhlas..

F Fm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
C G/B Am F G
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
     C G
 lalekno.. ikhlasno..
 Am G F Em
 aku disanding karo tresno liyo..
   Dm G
 pilihane wong tuaku..

        C G
 nggoleko.. ganti..
 Am G
 tresno seng luwih suci
   F Em Dm G C
 seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

C
 ra ngiro koe lungo ninggalke awakku
F
 telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
G
 perih ngenes rasane hubungan wes remuk
C                           -G/B    
 retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk
Am
 wong tuamu seng mekso koe ninggalne aku
Dm
 nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
G
 koe bakal disanding priyo seng dudu aku
C
 mbok pikir sitik sepiro larane atiku..

F Fm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
C G/B Am F G
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
     C G
 lalekno.. ikhlasno..
 Am G F Em
 aku disanding karo tresno liyo..
   Dm G
 pilihane wong tuaku..

        C G
 nggoleko.. ganti..
 Am G
 tresno seng luwih suci
   F Em Dm G C
 seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

    C
aku kelangan koe
                             F
seng tahunan bareng seneng susah
                                   G
harapan pupus sudah karena kau menikah
                                  C
ora ro aku seng jelas sayang ro koe
kabeh wes tak wenehku
                     Am
kok aku ra oleh restune
                             Dm
aku sadari ku tak punya apa-apa
                                     G
hanya tulus cinta, bukan gelimang harta
                                      C
mungkin bapak ibumu bener ora ngerestoni
                                (F)
demi bahagiamu ku ikhlas keloro ati

F Fm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
C G/B Am F G
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
     C G
 lalekno.. ikhlasno..
 Am G F Em
 aku disanding karo tresno liyo..
   Dm G
 pilihane wong tuaku..

        C G
 nggoleko.. ganti..
 Am G
 tresno seng luwih suci
   F Em Dm G C
 seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

      C G Am G
 pangapurakno.. aku ora iso
    F Em Dm G
 mbacutke lakuku ro koe dadi siji
      C G Am G
 sengitono aku.. jembarno atimu kangmas
  F Em Dm G
 aa.. aku..  pamit rabi..

Catatan :
Dibagian Reff sudah kita sederhanakan.
Kita pakai Em, kalau di Versi Xaluna
dulu kita pakai chord C :D

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D G A D -A/C#
Bm Em G A..

D G
sak tenane aku.. ora ikhlas
A D    -A/C#
ngeculke tresnamu, ilang bablas
Bm Em
gawe loro seng mungkin, ora bakal mari
A D A
atimu ajur.. aku reti..

D G
kabeh iki ora.. tak karep..ke
A D   -A/C#
nanging Gusti nduduhke takdire
Bm Em
crito tresno cukup tekan semene kangmas
       A D
njaluk tulung, lilakno lan ikhlas..

G Gm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
D A/C# Bm G A
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
     D A/C#
 lalekno.. ikhlasno..
 Bm A G D/F#
 aku disanding karo tresno liyo..
   Em A
 pilihane wong tuaku..

        D A/C#
 nggoleko.. ganti..
 Bm A
 tresno seng luwih suci
   G D/F# Em A D
 seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

D
 ra ngiro koe lungo ninggalke awakku
G
 telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
A
 perih ngenes rasane hubungan wes remuk
D                           -A/C#   
 retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk
Bm
 wong tuamu seng mekso koe ninggalne aku
Em
 nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
A
 koe bakal disanding priyo seng dudu aku
D
 mbok pikir sitik sepiro larane atiku..

G Gm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
D A/C# Bm G A
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
     D A/C#
 lalekno.. ikhlasno..
 Bm A G D/F#
 aku disanding karo tresno liyo..
   Em A
 pilihane wong tuaku..

        D A/C#
 nggoleko.. ganti..
 Bm A
 tresno seng luwih suci
   G D/F# Em A D
 seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

    D
aku kelangan koe
                             G
seng tahunan bareng seneng susah
                                   A
harapan pupus sudah karena kau menikah
                                  D
ora ro aku seng jelas sayang ro koe
kabeh wes tak wenehku
                     Bm
kok aku ra oleh restune
                             Em
aku sadari ku tak punya apa-apa
                                     A
hanya tulus cinta, bukan gelimang harta
                                      D
mungkin bapak ibumu bener ora ngerestoni
                                (G)
demi bahagiamu ku ikhlas keloro ati

G Gm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
D A/C# Bm G A
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
     D A/C#
 lalekno.. ikhlasno..
 Bm A G D/F#
 aku disanding karo tresno liyo..
   Em A
 pilihane wong tuaku..

        D A/C#
 nggoleko.. ganti..
 Bm A
 tresno seng luwih suci
   G D/F# Em A D
 seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

      D A/C# Bm A
 pangapurakno.. aku ora iso
    G D/F# Em A
 mbacutke lakuku ro koe dadi siji
      D A/C# Bm A
 sengitono aku.. jembarno atimu kangmas
  G D/F# Em A
 aa.. aku..   pamit rabi..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Woro Widowati mudah, kunci gitar Woro Widowati, chord lagu Woro Widowati - Pamit Rabi (Xaluna) Dasar , chord dasar Woro Widowati - Pamit Rabi (Xaluna) Dasar , chordtela Woro Widowati - Pamit Rabi (Xaluna) Dasar , lirik lagu Woro Widowati - Pamit Rabi (Xaluna) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Woro Widowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=KiHd6uNXZOc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Woro Widowati

Chord Lagu Lainnya

×