Open Nav

Woro Widowati - Ora Luntur Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        Capo fret 2

Intro : C
C
loro ati tetep tak tahan..
                   Em
nadyan rasane ra karuan..
                     F
mergo aku wis kadung nyaman..
                     G
mergo aku wis kadung sayang..

Int. C Em F G..

  C
salah..
                  Em
aku ngakoni ki pancen salah..
  F
salah..
                     G
nresnani kowe sing durung pisah..

   C
ngopo..
                     Em
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
    F
cerito..
                  G
kowe isih nduweke wong liyo..

     F
ning ce..dakmu..
                            C
kroso adem tentrem jeroning atiku iki..
  F
tangis.. ati..
  Dm G
kulo niki kedah kados pundi Gusti..

Reff :
                    C
 loro ati tetep tak tahan..
                    Em
 nadyan rasane ra karuan..
                      F
 mergo aku wis kadung nyaman..
                      G
 mergo aku wis kadung sayang..

                      C
 konco-konco ngarahke mundur..
                Em
 dianggep dekne sedulur..
                   F
 tapi tresnoku ora luntur..
                       G
 nganti tekan ku tutup umur..

Musik : F G C Em Am Dm..G..

   C
ngopo..
                     Em
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
    F
cerito..
                  G
kowe isih nduweke wong liyo..

Reff :
                    C
 loro ati tetep tak tahan..
                   Em
 najan rasane ra karuan..
                      F
 mergo aku wis kadung nyaman..
                      G
 mergo aku wis kadung sayang..

                      C
 konco-konco ngarahke mundur..
                Em
 dianggep dekne sedulur..
                   F
 tapi tresnoku ora luntur..
                       G
 nganti tekan ku tutup umur..

Outro : C Em F G
F G C
nganti.. tekan tutup umur..
      F G C
tresnaku.. nganti tutup.. umur..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D
D
loro ati tetep tak tahan..
                   F#m
nadyan rasane ra karuan..
                     G
mergo aku wis kadung nyaman..
                     A
mergo aku wis kadung sayang..

Int. D F#m G A..

  D
salah..
                  F#m
aku ngakoni ki pancen salah..
  G
salah..
                     A
nresnani kowe sing durung pisah..

   D
ngopo..
                     F#m
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
    G
cerito..
                  A
kowe isih nduweke wong liyo..

     G
ning ce..dakmu..
                            D
kroso adem tentrem jeroning atiku iki..
  G
tangis.. ati..
  Em A
kulo niki kedah kados pundi Gusti..

Reff :
                    D
 loro ati tetep tak tahan..
                    F#m
 nadyan rasane ra karuan..
                      G
 mergo aku wis kadung nyaman..
                      A
 mergo aku wis kadung sayang..

                      D
 konco-konco ngarahke mundur..
                F#m
 dianggep dekne sedulur..
                   G
 tapi tresnoku ora luntur..
                       A
 nganti tekan ku tutup umur..

Musik : G A D F#m Bm Em..A..

   D
ngopo..
                     F#m
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
    G
cerito..
                  A
kowe isih nduweke wong liyo..

Reff :
                    D
 loro ati tetep tak tahan..
                   F#m
 najan rasane ra karuan..
                      G
 mergo aku wis kadung nyaman..
                      A
 mergo aku wis kadung sayang..

                      D
 konco-konco ngarahke mundur..
                F#m
 dianggep dekne sedulur..
                   G
 tapi tresnoku ora luntur..
                       A
 nganti tekan ku tutup umur..

Outro : D F#m G A..

    G A D
nganti.. tekan tutup umur..
      G A D
tresnaku.. nganti tutup.. umur..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Woro Widowati mudah, kunci gitar Woro Widowati, chord lagu Woro Widowati - Ora Luntur Dasar , chord dasar Woro Widowati - Ora Luntur Dasar , chordtela Woro Widowati - Ora Luntur Dasar , lirik lagu Woro Widowati - Ora Luntur Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Woro Widowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=QiPTukIUFe4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Woro Widowati

Chord Lagu Lainnya

×