Open Nav

Woro Widowati - Mundur Kalem Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
                

Intro : F..G..C G/B Am.. Dm..G..C Fm C F aku mung uwong sepele.. G C kalah rupo bondo ora nduwe.. A Dm nanging aku nduwe tulus tresno.. G C sing gede koyo gedene segoro.. Int. F G C.. C F lorone molo sih loro atiku.. G C mergo kowe gandeng ro kancaku.. A Dm aku meneng niteni lakumu... G C ancang ancang arep lungo soko urepku.. Reff : F G gede roso.. iki.. C ning njero atiku G/B Am nanging abot tak songgo.. A Dm we milih wong liyo.. G mok guwak ati sing setyo.. C C7 aku lilo ikhlas milih lungo.. F G mung dungaku.. kowe.. C G/B Am iso bahagio.. tanpo awakku.. A Dm nyuwun pangapunten.. G aku mundur kalem kalem.. C sing penting kowe seneng.. Musik : F..G..C G/B Am A Dm..G..C Fm C F lorone molo sih loro atiku.. G C mergo kowe gandeng ro kancaku.. A Dm aku meneng niteni lakumu... G C ancang ancang arep lungo soko urepku.. Reff : F G gede roso.. iki.. C ning njero atiku G/B Am nanging abot tak songgo.. A Dm we milih wong liyo.. G mok guwak ati sing setyo.. C C7 aku lilo ikhlas milih lungo.. F G mung dungaku.. kowe.. C G/B Am iso bahagio.. tanpo awakku.. A Dm nyuwun pangapunten.. G aku mundur kalem kalem.. C sing penting kowe seneng.. A Dm nyuwun pangapunten.. G aku mundur kalem kalem.. C.. sing penting kowe seneng..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Woro Widowati mudah, kunci gitar Woro Widowati, chord lagu Woro Widowati - Mundur Kalem Dasar , chord dasar Woro Widowati - Mundur Kalem Dasar , chordtela Woro Widowati - Mundur Kalem Dasar , lirik lagu Woro Widowati - Mundur Kalem Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Woro Widowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=1SBIEhS7VrY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Woro Widowati

Chord Lagu Lainnya

×