Open Nav

Woro Widowati - Alun Alun Madiun Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
                

Intro : Am Dm G C E.. Am G koyo diiris iris rasane atiku F C ngerti kowe saiki karo wong liyo Dm Am rasane ati kaget semu ra percoyo F E nalikane moco undangan sing tak trimo.. Int. E-E F-F-E Am G nangis batinku lemes koyo tanpo doyo F C sak wise ngerti kowe karo aku tego Dm Am seh durung ilang soko sak jeroning moto F nalikane kowe ngucap E janji dek jaman semono.. Int. E-E-E-F -E Reff : Am ning alun alun madiun Dm mbiyen kowe ngucap tresno G janji ra bakal C E pisah nganti akhir ndonyo.. Am ning alun alun madiun Dm biyen kenalan ning kono G sewu kenangan C E tak simpen ning njero dodo.. F nanging saiki Dm sing tak impi uwes sirno E ilang musno, Am E-E-E-F -E kowe rabi wong liyo.. Musik : Am Dm G C E Am Dm E Am E-E-E-F -E Am G nangis batinku lemes koyo tanpo doyo F C sak wise ngerti kowe karo aku tego Dm Am seh durung ilang soko sak jeroning moto F nalikane kowe ngucap E janji dek jaman semono.. Int. E-E-E-F -E Reff : Am ning alun alun madiun Dm mbiyen kowe ngucap tresno G janji ra bakal C E pisah nganti akhir ndonyo.. Am ning alun alun madiun Dm biyen kenalan ning kono G sewu kenangan C E tak simpen ning njero dodo.. F nanging saiki Dm sing tak impi uwes sirno E ilang musno, Am kowe rabi wong liyo.. E ilang musno, Am kowe rabi wong liyo.. ===ORIGINAL CHORD)) Woro Widowati - Alun Alun Madiun Intro : Dm Gm C F A.. Dm C koyo diiris iris rasane atiku Bb F ngerti kowe saiki karo wong liyo Gm Dm rasane ati kaget semu ra percoyo Bb A nalikane moco undangan sing tak trimo.. Int. A-A Bb-Bb-A Dm C nangis batinku lemes koyo tanpo doyo Bb F sak wise ngerti kowe karo aku tego Gm Dm seh durung ilang soko sak jeroning moto Bb nalikane kowe ngucap A janji dek jaman semono.. Int. A-A-A-Bb -A Reff : Dm ning alun alun madiun Gm mbiyen kowe ngucap tresno C janji ra bakal F A pisah nganti akhir ndonyo.. Dm ning alun alun madiun Gm biyen kenalan ning kono C sewu kenangan F A tak simpen ning njero dodo.. Bb nanging saiki Gm sing tak impi uwes sirno A ilang musno, Dm A-A-A-Bb -A kowe rabi wong liyo.. Musik : Dm..Gm..C..F A Dm..Gm..A..Dm.. A-A-A-Bb -A Dm C nangis batinku lemes koyo tanpo doyo Bb F sak wise ngerti kowe karo aku tego Gm Dm seh durung ilang soko sak jeroning moto Bb nalikane kowe ngucap A janji dek jaman semono.. Int. A-A-A-Bb -A Reff : Dm ning alun alun madiun Gm mbiyen kowe ngucap tresno C janji ra bakal F A pisah nganti akhir ndonyo.. Dm ning alun alun madiun Gm biyen kenalan ning kono C sewu kenangan F A tak simpen ning njero dodo.. Bb nanging saiki Gm sing tak impi uwes sirno A ilang musno, Dm kowe rabi wong liyo.. A ilang musno, Dm kowe rabi wong liyo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Woro Widowati mudah, kunci gitar Woro Widowati, chord lagu Woro Widowati - Alun Alun Madiun Dasar , chord dasar Woro Widowati - Alun Alun Madiun Dasar , chordtela Woro Widowati - Alun Alun Madiun Dasar , lirik lagu Woro Widowati - Alun Alun Madiun Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Woro Widowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=B39kDPJ1JY0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Woro Widowati

Chord Lagu Lainnya

×