Open Nav

Wisanggeni - Caruban Ninggal Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

39 views
                

Intro : G..C..D..G D G C aku nyawang rembulan lan lintang D G tak curahne kabeh roso tresnoku Em Am hananging ora ono sing biso jawab C G roso iki.. ing jero ati.. G D pikiranku.. dadi ora karuan C antarane seneng lan susah D seng dadi siji.. Int. C D G D G mendung ing kutho caruban iki C kang dadi seksi D G endahe esemmu pas naliko ngucap janji Em Am gak bakalan aku nyidroni tresno iki C D aku iki iseh tresno ning sliramu.. Reff: C rembulan lan lintang D G sing ono ing wengi iki Em Am aku ning kene D G ngenteni te..kane.. C tulong omongno D G yen aku iseh tresno Em Am ra bakalan biso D G aku nglalekke slirane Em Am iso ajor ati iki D G D yen aku tanpo slirane.. Musik : C D Bm Em Am D G.. C D Bm Em Am D G.. G mendung ing kutho caruban iki C kang dadi seksi D G endahe esemmu pas naliko ngucap janji Em Am gak bakalan aku nyidroni tresno iki C D aku iki iseh tresno ning sliramu.. Reff: C rembulan lan lintang D G sing ono ing wengi iki Em Am aku ning kene D G ngenteni te..kane.. C tulong omongno D G yen aku iseh tresno Em Am ra bakalan biso D G aku nglalekke slirane Em Am iso ajor ati iki D G G7 yen aku tanpo slirane.. C kok kebangeten men D G kowe ngilangi roso Em Am urung genep sewindu D G pisahan karo aku.. G7 C mungkin aku mung biso D G ngangen sliramu teko Em Am aku ora bakal biso D G ngilangi roso tresnoku.. G7 C lintang-lintang rembulan D G seng ono ing wengi iki Em Am aku mung iso ngimpekke D G sliramu teko neng kene.. Am neng kutho caruban iki.. D G sliramu ninggalne janji..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Wisanggeni mudah, kunci gitar Wisanggeni, chord lagu Wisanggeni - Caruban Ninggal Janji Dasar , chord dasar Wisanggeni - Caruban Ninggal Janji Dasar , chordtela Wisanggeni - Caruban Ninggal Janji Dasar , lirik lagu Wisanggeni - Caruban Ninggal Janji Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Wisanggeni di youtube: https://youtube.com/watch?v=2CB1p_pPJuw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Wisanggeni

Chord Lagu Lainnya

×