Open Nav

WIS BEDO - Bayu Blenk Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : C Em Am.. F..G..C.. C Em Am mbiyen.. tau ono crito.. F G kowe.. bakal tetep setyo.. C Em Am nanging.. saiki wis bedo.. F G kowe.. ninggal aku lungo.. Em Am kabeh janjimu.. Em Am A tibane amung semu.. F ning ngarepku ngomong sayang.. G ning mburi tresnamu ilang.. Reff : Am Dm rasamu.. saiki wis bedo.. G C merga ono.. ati sing liyo.. Am Dm tak ikhlaske kowe gandheng liyane.. F G nadyan atiku.. abot rasane.. (Am) tak golek tresno liyane.. Musik : Am..Dm.. G..C.. -G/B ho oo oo.. oo oo.. Am..Dm..F G C.. Em Am kabeh janjimu.. Em Am A tibane amung semu.. F ning ngarepku ngomong sayang.. G ning mburi tresnamu ilang.. Reff : Am Dm (rasaku.. saiki wis bedo..) G C (mergo ono.. ati sing liyo..) E Am Dm (mugo kowe.. isa lilo..) F E (nyawang aku.. nggandheng wong liyo..) ho oooo.. Am Dm rasamu.. saiki wis bedo.. G C merga ono.. ati sing liyo.. Am Dm tak ikhlaske kowe gandheng liyane.. F G nadyan atiku.. abot rasane.. (Am) tak golek tresno liyane.. Outro : Am Dm G C -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G Bm Em.. C..D..G.. G Bm Em mbiyen.. tau ono crito.. C D kowe.. bakal tetep setyo.. G Bm Em nanging.. saiki wis bedo.. C D kowe.. ninggal aku lungo.. Bm Em kabeh janjimu.. Bm Em E tibane amung semu.. C ning ngarepku ngomong sayang.. D ning mburi tresnamu ilang.. Reff : Em Am rasamu.. saiki wis bedo.. D G merga ono.. ati sing liyo.. Em Am tak ikhlaske kowe gandheng liyane.. C D nadyan atiku.. abot rasane.. (Em) tak golek tresno liyane.. Musik : Em..Am.. D..G.. -D/F# ho oo oo.. oo oo.. Em..Am..C D G.. Bm Em kabeh janjimu.. Bm Em E tibane amung semu.. C ning ngarepku ngomong sayang.. D ning mburi tresnamu ilang.. Reff : Em Am (rasaku.. saiki wis bedo..) D G (mergo ono.. ati sing liyo..) B Em Am (mugo kowe.. isa lilo..) C B (nyawang aku.. nggandheng wong liyo..) ho oooo.. Em Am rasamu.. saiki wis bedo.. D G merga ono.. ati sing liyo.. Em Am tak ikhlaske kowe gandheng liyane.. C D nadyan atiku.. abot rasane.. (Em) tak golek tresno liyane.. Outro : Em Am D G


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Bayu Blenk mudah, kunci gitar Bayu Blenk, chord lagu WIS BEDO - Bayu Blenk Dasar , chord dasar WIS BEDO - Bayu Blenk Dasar , chordtela WIS BEDO - Bayu Blenk Dasar , lirik lagu WIS BEDO - Bayu Blenk Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bayu Blenk di youtube: https://youtube.com/watch?v=vI1n87W3w9s

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Bayu Blenk

Chord Lagu Lainnya

×