Open Nav

Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo) Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : C G F.. C G F.. C G Am F C G F.. C G ja..rene aku Am F paling bisa.. gawe bungah.. C G nya..tane aku Am F sing nelangsa.. pas koe lunga.. Fm Em tak kira koe jawaban E Am dongaku nggo move on.. Dm G jabul tekamu gawe mati alon-alon.. Reff : F Em ya lumrah.. jenenge menungsa.. Dm C di gawe nyaman langsung kepikiran.. F Em ora mikir uteke, ora sehat ragane Dm ora tanggep atine.. F G C ora guna tresnaku.. kanggo sliramu.. Musik : F..Em Am Dm G C.. F..Em Am Dm G C..G.. C G u..dane deres Am F pipimu teles.. awakmu nggreges.. C G pi..kirmu sapa Am F sing gelem teka.. ngancani duka..? Fm Em tak kira koe jawaban E Am dongaku nggo move on.. Dm F G jabul tekamu gawe mati alon-alon.. Reff : F Em ya lumrah.. jenenge menungsa.. Dm C di gawe nyaman langsung kepikiran.. F Em ora mikir uteke, ora sehat ragane Dm ora tanggep atine.. F G C ora guna tresnaku.. kanggo sliramu.. F Em Am aja.. maning ngajak dolan.. Dm G nek karo.. wong liya koe esih C yang-yangan.. F Em Am aja.. maning ngajak kencan.. Dm Em wis kesal atiku, wis entek duitku Fm G esih ora payu.. F Em Am aja.. maning ngajak dolan.. Dm G nek karo.. wong liya koe esih C yang-yangan.. Reff : F Em ora mikir uteke, ora sehat ragane Dm ora tanggep atine.. F G C ora guna tresnaku.. kanggo sliramu.. F ngancani ngana ngene Em njujugna ngendi bae Dm ora melek matane.. Fm G C siki kesel atiku.. karo sliramu.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A E D.. A E D.. A E F#m D A E D.. A E ja..rene aku F#m D paling bisa.. gawe bungah.. A E nya..tane aku F#m D sing nelangsa.. pas koe lunga.. Dm C#m tak kira koe jawaban C# F#m dongaku nggo move on.. Bm E jabul tekamu gawe mati alon-alon.. Reff : D C#m ya lumrah.. jenenge menungsa.. Bm A di gawe nyaman langsung kepikiran.. D C#m ora mikir uteke, ora sehat ragane Bm ora tanggep atine.. D E A ora guna tresnaku.. kanggo sliramu.. Musik : D..C#m F#m Bm E A.. D..C#m F#m Bm E A..E.. A E u..dane deres F#m D pipimu teles.. awakmu nggreges.. A E pi..kirmu sapa F#m D sing gelem teka.. ngancani duka..? Dm C#m tak kira koe jawaban C# F#m dongaku nggo move on.. Bm D E jabul tekamu gawe mati alon-alon.. Reff : D C#m ya lumrah.. jenenge menungsa.. Bm A di gawe nyaman langsung kepikiran.. D C#m ora mikir uteke, ora sehat ragane Bm ora tanggep atine.. D E A ora guna tresnaku.. kanggo sliramu.. D C#m F#m aja.. maning ngajak dolan.. Bm E nek karo.. wong liya koe esih A yang-yangan.. D C#m F#m aja.. maning ngajak kencan.. Bm C#m wis kesal atiku, wis entek duitku Dm E esih ora payu.. D C#m F#m aja.. maning ngajak dolan.. Bm E nek karo.. wong liya koe esih A yang-yangan.. Reff : D C#m ora mikir uteke, ora sehat ragane Bm ora tanggep atine.. D E A ora guna tresnaku.. kanggo sliramu.. D ngancani ngana ngene C#m njujugna ngendi bae Bm ora melek matane.. Dm E A.. siki kesel atiku.. karo sliramu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Wira Nagara mudah, kunci gitar Wira Nagara, chord lagu Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo) Dasar , chord dasar Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo) Dasar , chordtela Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo) Dasar , lirik lagu Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Wira Nagara di youtube: https://youtube.com/watch?v=MfTT3Ao4q6k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Wira Nagara

Chord Lagu Lainnya

×