Open Nav

Wayange Gusti - Ngangen Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : G..C..-D Em D A.. C..D..G Cm G Am umpomo kowe isih neng sandingku.. D G Cm nyemangati uripku.. G C rino lang wengi tak iling esemmu.. Am D neng kene aku rindu.. C kowe ngomong tresno Cm janji ora lungo G Em D nanging kowe malah ngeliyo.. C senadjan kowe nglarani Cm natu ati iki Em A D Am D sing tulus nggonku nresnani.. Reff : G Bm Em rosoku.. neng kowe ra bakal ilang.. C D G D kangen.. aku ngangen sayang.. G Bm Em mung siji.. jenengmu wong ayu.. C D G sing iseh.. neng njero atiku.. Bm Em nganti.. pungkasane uripku.. C D G aku ra.. bakal lali sliramu.. Musik : Em D-C Bm-Am Bm-C-D#m Em D-C Bm-Am Am-B Em D A..-Bm C..D..G Cm a a a a.. G C rino lang wengi tak iling esemmu.. Am D neng kene aku rindu.. C kowe ngomong tresno Cm janji ora lungo G Em D nanging kowe malah ngeliyo.. C senadjan kowe nglarani Cm natu ati iki Em A D Am D sing tulus nggonku nresnani.. Reff : G Bm Em rosoku.. neng kowe ra bakal ilang.. C D G D kangen.. aku ngangen sayang.. G Bm Em mung siji.. jenengmu wong ayu.. C D G sing iseh.. neng njero atiku.. Bm Em nganti.. pungkasane uripku.. C D G-G-Bm-C-Bm-D aku ra.. bakal lali sliramu.. E-E ha aa.. (ovetune) A C#m F#m rosoku.. neng kowe ra bakal ilang.. D E A E kangen.. aku ngangen sayang.. A C#m F#m mung siji.. jenengmu wong ayu.. D E A sing iseh.. neng njero atiku.. C#m F#m nganti.. pungkasane uripku.. D E A F# aku ra.. bakal lali sliramu.. D E A F A aku ra.. bakal lali sliramu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Wayange Gusti - Ngangen Dasar , chord dasar Wayange Gusti - Ngangen Dasar , chordtela Wayange Gusti - Ngangen Dasar , lirik lagu Wayange Gusti - Ngangen Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=fXdo6PwjqL8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×