menu

Wayange Gusti - Ngangen Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 103 views
Transpose Font
Intro : G..C..-D Em D A..
        C..D..G Cm

G                     Am
umpomo kowe isih neng sandingku..
D             G    Cm
 nyemangati uripku..
G                         C
rino lang wengi tak iling esemmu..
Am                D
 neng kene aku rindu..

  C
kowe ngomong tresno
   Cm
janji ora lungo
  G          Em         D
nanging kowe malah ngeliyo..

    C
senadjan kowe nglarani
  Cm
natu ati iki
       Em       A      D    Am D
sing tulus nggonku nresnani..

Reff :
     G         Bm        Em
 rosoku.. neng kowe ra bakal ilang..
   C       D            G    D
 kangen.. aku ngangen sayang..
        G      Bm           Em
 mung siji.. jenengmu wong ayu..
       C          D        G
 sing iseh.. neng njero atiku..

     Bm               Em
 nganti.. pungkasane uripku..
     C      D           G
 aku ra.. bakal lali sliramu..

Musik : Em D-C Bm-Am Bm-C-D#m
        Em D-C Bm-Am Am-B
        Em D A..-Bm C..D..G Cm
        a a a a..

G                         C
rino lang wengi tak iling esemmu..
Am                D
 neng kene aku rindu..

  C
kowe ngomong tresno
   Cm
janji ora lungo
  G          Em         D
nanging kowe malah ngeliyo..

    C
senadjan kowe nglarani
  Cm
natu ati iki
       Em       A      D    Am D
sing tulus nggonku nresnani..

Reff :
     G         Bm        Em
 rosoku.. neng kowe ra bakal ilang..
   C       D            G    D
 kangen.. aku ngangen sayang..
        G      Bm           Em
 mung siji.. jenengmu wong ayu..
       C          D        G
 sing iseh.. neng njero atiku..

     Bm               Em
 nganti.. pungkasane uripku..
     C      D           G-G-Bm-C-Bm-D
 aku ra.. bakal lali sliramu..
    E-E
 ha aa..

 (ovetune)
     A         C#m       F#m
 rosoku.. neng kowe ra bakal ilang..
   D       E            A    E
 kangen.. aku ngangen sayang..
        A      C#m          F#m
 mung siji.. jenengmu wong ayu..
       D          E        A
 sing iseh.. neng njero atiku..

     C#m              F#m
 nganti.. pungkasane uripku..
     D      E           A    F#
 aku ra.. bakal lali sliramu..
     D      E           A    F A
 aku ra.. bakal lali sliramu..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×