Open Nav

Wawan Sudjono - Motor Kreditan Kalah Karo Mobil Rentalan Chord Gitar dan Lirik Lagu

20 views
                

Intro : C Em F G C Dm G C G C tresnaku seng gede Em yo mung kanggo kowe F G C nadyan aku wong ora nduwe.. Dm G mugo kowe iso nerimo aku C G opo anane.. C pirang pirang tahun Em atiku banget kesikso F G C aku nengkene ra bakal lungo Dm G terus ndedungo sliramu teko C menehi tresno.. Dm nanging nyatane Em aku kudu lilo F nyawang kowe gandeng G C G karo wong liyo.. Reff : C senadyan.. G nduweku yo mung motor kreditan Dm G C G seng penting ora njagakno warisan.. C tapi kowe.. G milih lungo karo seng numpak sedan Dm G C senadyan mung mobil rentalan.. Dm Em loro atiku, remuk batinku F G motor kreditan kalah ro mobil C rentalan.. Musik : C Em F G C Dm G C Dm nanging nyatane Em aku kudu lilo F nyawang kowe gandeng G C G karo wong liyo.. Reff : C senadyan.. G nduweku yo mung motor kreditan Dm G C G seng penting ora njagakno warisan.. C tapi kowe.. G milih lungo karo seng numpak sedan Dm G C senadyan mung mobil rentalan.. Dm Em loro atiku, remuk batinku F G motor kreditan kalah ro mobil C rentalan.. Dm Em loro atiku.. remuk batinku F G motor kreditan kalah ro mobil C rentalan.. Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A C#m D E A Bm E A E A tresnaku seng gede C#m yo mung kanggo kowe D E A nadyan aku wong ora nduwe.. Bm E mugo kowe iso nerimo aku A E opo anane.. A pirang pirang tahun C#m atiku banget kesikso D E A aku nengkene ra bakal lungo Bm E terus ndedungo sliramu teko A menehi tresno.. Bm nanging nyatane C#m aku kudu lilo D nyawang kowe gandeng E A E karo wong liyo.. Reff : A senadyan.. E nduweku yo mung motor kreditan Bm E A E seng penting ora njagakno warisan.. A tapi kowe.. E milih lungo karo seng numpak sedan Bm E A senadyan mung mobil rentalan.. Bm C#m loro atiku, remuk batinku D E motor kreditan kalah ro mobil A rentalan.. Musik : A C#m D E A Bm E A A pirang pirang tahun C#m atiku banget kesikso D E A aku nengkene ra bakal lungo Bm E terus ndedungo sliramu teko A menehi tresno.. Bm nanging nyatane C#m aku kudu lilo D nyawang kowe gandeng E A E karo wong liyo.. Reff : A senadyan.. E nduweku yo mung motor kreditan Bm E A E seng penting ora njagakno warisan.. A tapi kowe.. E milih lungo karo seng numpak sedan Bm E A senadyan mung mobil rentalan.. Bm C#m loro atiku, remuk batinku D E motor kreditan kalah ro mobil A rentalan.. Bm C#m loro atiku.. remuk batinku D E motor kreditan kalah ro mobil A rentalan.. Outro : A

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Wawan Sudjono mudah, kunci gitar Wawan Sudjono, chord lagu Wawan Sudjono - Motor Kreditan Kalah Karo Mobil Rentalan Dasar , chord dasar Wawan Sudjono - Motor Kreditan Kalah Karo Mobil Rentalan Dasar , chordtela Wawan Sudjono - Motor Kreditan Kalah Karo Mobil Rentalan Dasar , lirik lagu Wawan Sudjono - Motor Kreditan Kalah Karo Mobil Rentalan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Wawan Sudjono di youtube: https://youtube.com/watch?v=w4ByilOprD8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Wawan Sudjono

Chord Lagu Lainnya

×