Open Nav

Wawa Widi - Goro Goro Lanangan Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
        

Intro : Am F G Am C G F E Am Am Dm tego tenan sliramu.. E Am gawe tatu neng atiku.. Dm Am tresno seng neng jero dodo..ku.. E Am sak iki nyekso batinku... Int. F G Am.. Am Dm loro.. rasane atiku.. E Am kelingan manis janjimu.. Dm Am jarene tresno karo aku.. E Am gelem dadi bojoku.. G seng tak pikir tresno C malah gawe loro.. Dm aku kurang opo.. E kok aku di pulosoro.. Reff : C goro goro lanangan.. G aku dadi ra karuan.. Dm awak kuru kepikiran.. E nganti ajur ajuran.. C goro goro lanangan.. G aku uwes dadi korban.. Dm tak bela belani tenan.. E jebule aku kapusan.. Musik : Am F G Am G C G Am Am Dm loro.. rasane atiku.. E Am kelingan manis janjimu.. Dm Am jarene tresno karo aku.. E Am gelem dadi bojoku.. G seng tak pikir tresno C malah gawe loro.. Dm aku kurang opo.. E kok aku di pulosoro.. Reff : C goro goro lanangan.. G aku dadi ra karuan.. Dm awak kuru kepikiran.. E nganti ajur ajuran.. C goro goro lanangan.. G aku uwes dadi korban.. Dm tak bela belani tenan.. E jebule aku kapusan.. C goro goro lanangan.. G aku dadi ra karuan.. Dm awak kuru kepikiran.. E nganti ajur ajuran.. C goro goro lanangan.. G aku uwes dadi korban.. Dm tak bela belani tenan.. E jebule aku kapusan.. Outro : Am [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Em C D Em G D C B Em Em Am tego tenan sliramu.. B Em gawe tatu neng atiku.. Am Em tresno seng neng jero dodo..ku.. B Em sak iki nyekso batinku... Int. C D Em.. Em Am loro.. rasane atiku.. B Em kelingan manis janjimu.. Am Em jarene tresno karo aku.. B Em gelem dadi bojoku.. D seng tak pikir tresno G malah gawe loro.. Am aku kurang opo.. B kok aku di pulosoro.. Reff : G goro goro lanangan.. D aku dadi ra karuan.. Am awak kuru kepikiran.. B nganti ajur ajuran.. G goro goro lanangan.. D aku uwes dadi korban.. Am tak bela belani tenan.. B jebule aku kapusan.. Musik : Em C D Em D G D Em.. Em Am loro.. rasane atiku.. B Em kelingan manis janjimu.. Am Em jarene tresno karo aku.. B Em gelem dadi bojoku.. D seng tak pikir tresno G malah gawe loro.. Am aku kurang opo.. B kok aku di pulosoro.. Reff : G goro goro lanangan.. D aku dadi ra karuan.. Am awak kuru kepikiran.. B nganti ajur ajuran.. G goro goro lanangan.. D aku uwes dadi korban.. Am tak bela belani tenan.. B jebule aku kapusan.. G goro goro lanangan.. D aku dadi ra karuan.. Am awak kuru kepikiran.. B nganti ajur ajuran.. G goro goro lanangan.. D aku uwes dadi korban.. Am tak bela belani tenan.. B jebule aku kapusan.. Outro : Em


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Wawa Widi mudah, kunci gitar Wawa Widi, chord lagu Wawa Widi - Goro Goro Lanangan Dasar , chord dasar Wawa Widi - Goro Goro Lanangan Dasar , chordtela Wawa Widi - Goro Goro Lanangan Dasar , lirik lagu Wawa Widi - Goro Goro Lanangan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Wawa Widi di youtube: https://youtube.com/watch?v=3BgnrD2iXAA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Wawa Widi

Chord Lagu Lainnya

×