Open Nav

Waton Genjreng - Raiso Ro Sliramu Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
        

Intro : Em Am F G.. C G Am G na..liko kowe iso.. ngisi.. F C Dm G atiku iki.. sing.. sepi.. C G Am G nanging.. tresnoku iki.. F C Dm G ora.. tau.. tok rumangsani.. Em mergo.. kowe wis ono Am sing luwih ning ati F tak lilakke.. G bakale ono dalane.. Reff : F G Em Am opo pancen wis takdirku.. Dm G C sing raiso ro sliramu.. F G Em Am pancen bener omonganmu.. Dm G C yen tresnamu ora dinggo awakku.. Musik : F G Em Am A Dm G C.. F G ojo mbok pikir aku.. Em Am ora menghargai tresnamu.. Dm G C tresno sing tulus seko atimu.. Em mergo.. kowe wis ono Am sing luwih ning ati F tak lilakke.. G bakale ono dalane.. Reff : F G Em Am opo pancen wis takdirku.. Dm G C sing raiso ro sliramu.. F G Em Am pancen bener omonganmu.. Dm G C yen tresnamu ora dinggo awakku.. F G Em Am mugo kowe iso nrimo.. Dm G C aku gandeng ro wong liyo.. F G Em Am ngapurane nggo awakmu.. Dm G C yen tresnaku ora dinggo awakmu.. Dm G C yen tresnamu.. ora dinggo awakku.. (yen tresnaku.. ora dinggo awakmu..) [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Am Dm Bb C.. F C Dm C na..liko kowe iso.. ngisi.. Bb F Gm C atiku iki.. sing.. sepi.. F C Dm C nanging.. tresnoku iki.. Bb F Gm C ora.. tau.. tok rumangsani.. Am mergo.. kowe wis ono Dm sing luwih ning ati Bb tak lilakke.. C bakale ono dalane.. Reff : Bb C Am Dm opo pancen wis takdirku.. Gm C F sing raiso ro sliramu.. Bb C Am Dm pancen bener omonganmu.. Gm C F yen tresnamu ora dinggo awakku.. Musik : Bb C Am Dm D Gm C F.. Bb C ojo mbok pikir aku.. Am Dm ora menghargai tresnamu.. Gm C F tresno sing tulus seko atimu.. Am mergo.. kowe wis ono Dm sing luwih ning ati Bb tak lilakke.. C bakale ono dalane.. Reff : Bb C Am Dm opo pancen wis takdirku.. Gm C F sing raiso ro sliramu.. Bb C Am Dm pancen bener omonganmu.. Gm C F yen tresnamu ora dinggo awakku.. Bb C Am Dm mugo kowe iso nrimo.. Gm C F aku gandeng ro wong liyo.. Bb C Am Dm ngapurane nggo awakmu.. Gm C F yen tresnaku ora dinggo awakmu.. Gm C F yen tresnamu.. ora dinggo awakku.. (yen tresnaku.. ora dinggo awakmu..)


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Waton Genjreng mudah, kunci gitar Waton Genjreng, chord lagu Waton Genjreng - Raiso Ro Sliramu Dasar , chord dasar Waton Genjreng - Raiso Ro Sliramu Dasar , chordtela Waton Genjreng - Raiso Ro Sliramu Dasar , lirik lagu Waton Genjreng - Raiso Ro Sliramu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Waton Genjreng di youtube: https://youtube.com/watch?v=8Kfecfg8ZJg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Waton Genjreng

Chord Lagu Lainnya

×