menu

Wanimetu - Ombak Kangen Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
Transpose Font
Wanimetu - Ombak Kangen ✓ Chord


Intro : C..Am..Dm..F G

C            F
bebasan.. ku ngenteni..
G                   C
 mandeke ombak nang lautan..
  Dm         E     Am
koyo ora mungkin.. kedadian..
  Dm           G
pikiranku ngelayang..

Int. G..

C           F
atiku.. wes kelaran..
G                     C
 nanggung roso kangen katresnan..
  Dm          E       Am
opo mu nang kono.. ngerasake podo..
  Dm              G              C
kangen sing.. wes jeru.. ning atimu..

Reff :
 C                       Am
 wes tak jogo nang njero ati..
 Dm                       G
 mung sawiji sing tak tresnani..
 Em            Am
 ra ono liyo.. njero atiku..
 Dm                G
 ati iki kanggo sliramu..

 C                  Am
 percoyo'o aku nang kene..
 Dm                  G
 ombak gedhe kangene ati..
 Em             Am
 tetepo setyo.. njero atimu..
 Dm        G          C
 ojo ngasi.. ngeliyo ati..

[featuring]
      Dm      G
ojo kuatir cinta..
      C       F
ojo dipikir sayang..
       Dm   G        C
njero atiku ra ono liyane..
      Dm      G
ojo kuatir cinta..
      C       F
ojo dipikir sayang..
      Dm   G           C
siji atiku kanggo sliramu..

C         F
atiku wes kelaran..
G                     C
 nanggung roso kangen katresnan..
  Dm          E       Am
opo mu nang kono.. ngerasake podo..
  Dm              G              C
kangen sing.. wes jeru.. ning atimu..

Musik : Dm G C F
        Dm G C..
        Dm G C F
        Dm G C G..

Reff :
 C                       Am
 wes tak jogo nang njero ati..
 Dm                       G
 mung sawiji sing tak tresnani..
 Em            Am
 ra ono liyo.. njero atiku..
 Dm                G
 ati iki kanggo sliramu..

 C                  Am
 percoyo'o aku nang kene..
 Dm                  G
 ombak gedhe kangene ati..
 Em             Am
 tetepo setyo.. njero atimu..
 Dm        G          C
 ojo ngasi.. ngeliyo ati..

[featuring]
      Dm      G
ojo kuatir cinta..
      C       F
ojo dipikir sayang..
       Dm   G        C
njero atiku ra ono liyane..
      Dm      G
ojo kuatir cinta..
      C       F
ojo dipikir sayang..
      Dm   G           C
siji atiku kanggo sliramu..
      Dm G             C
siji ati.. kanggo sliramu..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Wanimetu

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×