Open Nav

Wani Gledah - Gublic Music Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : F..G..C Bm Am A Dm..G.. C Bm Am A sayang.. dengarkanlah aku.. Dm A tak jelaske.. opo sing tok G prasangka neng aku.. Em Am aku karo deknen kuwi mung konco.. Dm G ora ono opo-opo.. sing tak delekke.. C Bm Am A sayang.. yen iseh ora percoyo.. Dm A G ora popo.. aku iso nompo.. Em Am tapi sekali lagi.. tulung rungokno.. Dm G C C7 jeritan ati iki sak tenane.. Reff : F mbok wani digledah.. G aku ora ngiwo.. C neng jero atiku siji -Bm Am yo mung jeneng awakmu.. A Dm ojo mbok rungokno.. G omongan wong liyo.. C C7 nek kowe durong nyekseni dewe.. Musik : F..G..C Bm Am A Dm..G.. C Bm Am A sayang.. yen iseh ora percoyo.. Dm A G ora popo.. aku iso nompo.. Em Am tapi sekali lagi.. tulung rungokno.. Dm G C C7 jeritan ati iki sak tenane.. Reff : F mbok wani digledah.. G aku ora ngiwo.. C neng jero atiku siji -Bm Am yo mung jeneng awakmu.. A Dm ojo mbok rungokno.. G omongan wong liyo.. C C7 nek kowe durung nyekseni dewe.. F mbok wani digledah.. G aku ora ngiwo.. C neng jero atiku siji -Bm Am yo mung jeneng awakmu.. A Dm ojo mbok rungokno.. G omongan wong liyo.. Am G F.. nek kowe durung nyekseni dewe.. Dm G C mbok wani digledah.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D..E..A G#m F#m F# Bm..E.. A G#m F#m F# sayang.. dengarkanlah aku.. Bm F# tak jelaske.. opo sing tok E prasangka neng aku.. C#m F#m aku karo deknen kuwi mung konco.. Bm E ora ono opo-opo.. sing tak delekke.. A G#m F#m F# sayang.. yen iseh ora percoyo.. Bm F# E ora popo.. aku iso nompo.. C#m F#m tapi sekali lagi.. tulung rungokno.. Bm E A A7 jeritan ati iki sak tenane.. Reff : D mbok wani digledah.. E aku ora ngiwo.. A neng jero atiku siji -G#m F#m yo mung jeneng awakmu.. F# Bm ojo mbok rungokno.. E omongan wong liyo.. A A7 nek kowe durong nyekseni dewe.. Musik : D..E..A G#m F#m F# Bm..E.. A G#m F#m F# sayang.. yen iseh ora percoyo.. Bm F# E ora popo.. aku iso nompo.. C#m F#m tapi sekali lagi.. tulung rungokno.. Bm E A A7 jeritan ati iki sak tenane.. Reff : D mbok wani digledah.. E aku ora ngiwo.. A neng jero atiku siji -G#m F#m yo mung jeneng awakmu.. F# Bm ojo mbok rungokno.. E omongan wong liyo.. A A7 nek kowe durung nyekseni dewe.. D mbok wani digledah.. E aku ora ngiwo.. A neng jero atiku siji -G#m F#m yo mung jeneng awakmu.. F# Bm ojo mbok rungokno.. E omongan wong liyo.. F#m E D.. nek kowe durung nyekseni dewe.. Bm E A mbok wani digledah..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Gublic Music mudah, kunci gitar Gublic Music, chord lagu Wani Gledah - Gublic Music Dasar , chord dasar Wani Gledah - Gublic Music Dasar , chordtela Wani Gledah - Gublic Music Dasar , lirik lagu Wani Gledah - Gublic Music Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Gublic Music di youtube: https://youtube.com/watch?v=8pv-1FZQzBs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Gublic Music

Chord Lagu Lainnya

×