Open Nav

Vivi Voletha - Nak Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : Dm..Am..Dm G C.. C Em nak.. putraku wong bagus.. F G bapak ibu wis suwe ngrantu lahirmu.. Am Em Gusti maturnuwun.. sampun diparingi.. F G C.. anugerah putro mustikaning ati.. C Em nak.. sehat yo nak.. F G bapak ibu tansah ngancani uripmu.. Am Em asih lan tresnaku.. mung kanggo sliramu.. F G C mergo ndiko separuh ning nyawaku.. Reff : -Bm Am Em putraku.. wong manis.. F G C -Bm mesemo ngguyu ojo nganti nangis.. Am Em dongaku.. mbesuk gedhe.. F dadi wong sing migunani.. G C tumrap bongso keluargo lan negeri.. Musik : C..Em..F..C..-Bm Am..Em..F G C.. C Em nak.. sehat yo nak.. F G bapak ibu tansah ngancani uripmu.. Am Em asih lan tresnaku.. kanggo sliramu.. F G C mergo ndiko separuh ning nyawaku.. Reff : -Bm Am Em putraku.. wong manis.. F G C -Bm mesemo ngguyu ojo nganti nangis.. Am Em dongaku.. mbesuk gedhe.. F dadi wong sing migunani.. G C tumrap bongso keluargo lan negeri.. -Bm Am Em putraku.. duh wong manis.. F G C -Bm mesemo ngguyu ojo nganti nangis.. Am Em dongaku.. mbesuk gedhe.. F dadi wong sing migunani.. G C tumrap bongso keluargo nagari.. Outro : F G C..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Vivi Voletha mudah, kunci gitar Vivi Voletha, chord lagu Vivi Voletha - Nak Dasar , chord dasar Vivi Voletha - Nak Dasar , chordtela Vivi Voletha - Nak Dasar , lirik lagu Vivi Voletha - Nak Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Vivi Voletha di youtube: https://youtube.com/watch?v=3VWs5JGdGso

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Vivi Voletha

Chord Lagu Lainnya

×