Open Nav

Vivi Voletha - Gemati Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
                

Intro : Am Em F C -Bm Am Em F Fm..C C-Bm Am Em tresno.. sing tulus.. F C -Bm seko jero ati.. Am Em ra bakal tak siakno.. F G nganti tekaning pati.. Am Em percoyoku kanggo sliramu.. F C -Bm senadyan adoh paranmu.. Am Em atimu bakal tak jogo.. F G ra ono liyane.. Am Em udan panas.. susah seneng F C -Bm dilakoni bareng-bareng.. Am Em esem lan guyumu.. F G gawe mari laraku.. Reff : C G matursuwun wis ngancani.. Am Em aku tekan saiki.. F C wes gawe aku nyaman.. Dm G tresnomu tenanan.. C G kabeh cerito lan kenangan.. Am Em saiki wis terlupakan.. F C bebarengan nyawiji.. Dm G C sliramu.. sing luwih gemati.. Musik : C G Am Em F C Dm G G-Em-Dm C G Am Em F C Dm G C C-Bm Am Em tresno.. sing tulus.. F C C-Bm seko jero ati.. Am Em ra bakal tak siakno.. F G nganti tekane pati.. Am Em percoyoku kanggo sliramu.. F C -Bm senadyan adoh paranmu.. Am Em atimu bakal tak jogo.. F G ra ono liyane.. Am Em udan panas.. susah seneng F C C-Bm dilakoni bareng-bareng.. Am Em esem lan guyumu.. F G gawe mari laraku.. Reff : C G matursuwun wis ngancani.. Am Em aku tekan saiki.. F C wes gawe aku nyaman.. Dm G tresnomu tenanan.. C G kabeh cerito lan kenangan.. Am Em saiki wis terlupakan.. F C bebarengan nyawiji.. Dm G C sliramu.. sing luwih gemati.. -G C G matursuwun wis ngancani.. Am Em aku tekan saiki.. F C wes gawe aku nyaman.. Dm G tresnomu tenanan.. C G kabeh cerito lan kenangan.. Am Em saiki wis terlupakan.. F C bebarengan nyawiji.. Dm G C.. sliramu.. sing luwih gemati.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Em Bm C G -F#m Em Bm C Cm..G G-F#m Em Bm tresno.. sing tulus.. C G -F#m seko jero ati.. Em Bm ra bakal tak siakno.. C D nganti tekaning pati.. Em Bm percoyoku kanggo sliramu.. C G -F#m senadyan adoh paranmu.. Em Bm atimu bakal tak jogo.. C D ra ono liyane.. Em Bm udan panas.. susah seneng C G -F#m dilakoni bareng-bareng.. Em Bm esem lan guyumu.. C D gawe mari laraku.. Reff : G D matursuwun wis ngancani.. Em Bm aku tekan saiki.. C G wes gawe aku nyaman.. Am D tresnomu tenanan.. G D kabeh cerito lan kenangan.. Em Bm saiki wis terlupakan.. C G bebarengan nyawiji.. Am D G sliramu.. sing luwih gemati.. Musik : G D Em Bm C G Am D D-Bm-Am G D Em Bm C G Am D G G-F#m Em Bm tresno.. sing tulus.. C G G-F#m seko jero ati.. Em Bm ra bakal tak siakno.. C D nganti tekane pati.. Em Bm percoyoku kanggo sliramu.. C G -F#m senadyan adoh paranmu.. Em Bm atimu bakal tak jogo.. C D ra ono liyane.. Em Bm udan panas.. susah seneng C G G-F#m dilakoni bareng-bareng.. Em Bm esem lan guyumu.. C D gawe mari laraku.. Reff : G D matursuwun wis ngancani.. Em Bm aku tekan saiki.. C G wes gawe aku nyaman.. Am D tresnomu tenanan.. G D kabeh cerito lan kenangan.. Em Bm saiki wis terlupakan.. C G bebarengan nyawiji.. Am D G sliramu.. sing luwih gemati.. -D G D matursuwun wis ngancani.. Em Bm aku tekan saiki.. C G wes gawe aku nyaman.. Am D tresnomu tenanan.. G D kabeh cerito lan kenangan.. Em Bm saiki wis terlupakan.. C G bebarengan nyawiji.. Am D G.. sliramu.. sing luwih gemati..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Vivi Voletha mudah, kunci gitar Vivi Voletha, chord lagu Vivi Voletha - Gemati Dasar , chord dasar Vivi Voletha - Gemati Dasar , chordtela Vivi Voletha - Gemati Dasar , lirik lagu Vivi Voletha - Gemati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Vivi Voletha di youtube: https://youtube.com/watch?v=0la78ab4cPE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Vivi Voletha

Chord Lagu Lainnya

×