menu

Vita Alvia - Mergo Sing Ono Maning Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
Transpose Font
Intro : Am..Am..G..G F G Am G-G#-Am
        Am..Am..G..G F G Am G-G#-Am

Am
mageh ono pilihan liyo
Am             G
welas isun disiyo-siyo
Dm         C
saiki riko..demen nyang isun
 G                 Am G-G#-Am
mergo sing ono maning..

Am
soyo suwi isun keroso
Am              G
dadi tambal butuhe riko
Dm           C
omonge riko..welas nyang isun
G                 Am  E
mergo sing ono maning..

Reff:
  Am
  wes entek kopine
  Am         Dm
  wes kari kedohe
  G               Dm
  manise kanggo uwong
  G                Am
  sepone isun hang mondong..

  Am
  bengen katon paran
  Am           Dm
  ndemeni wong liyan
  G             Dm
  lelese welas isun
  G                 Am
  mergo sing ono maning..

Musik : Am..G..-Am (2x)
        C G F -G -Am..

Am
mageh ono pilihan liyo
Am             G
welas isun disiyo-siyo
Dm         C
saiki riko..demen nyang isun
 G                 Am G-G#-Am
mergo sing ono maning..

Am
soyo suwi isun keroso
Am              G
dadi tambal butuhe riko
Dm           C
omonge riko..welas nyang isun
G                 Am  E
mergo sing ono maning..

Reff:
  Am
  wes entek kopine
  Am         Dm
  wes kari kedohe
  G               Dm
  manise kanggo uwong
  G                Am
  sepone isun hang mondong..

  Am
  bengen katon paran
  Am           Dm
  ndemeni wong liyan
  G             Dm
  lelese welas isun
  G                 Am
  mergo sing ono maning..

  Am
  wes entek kopine
  Am         Dm
  wes kari kedohe
  G               Dm
  manise kanggo uwong
  G                Am
  sepone isun hang mondong..

  Am
  bengen katon paran
  Am           Dm
  ndemeni wong liyan
  G             Dm
  lelese welas isun
  G                 Am
  mergo sing ono maning..
  G                 Am
  mergo sing ono maning..
  G                 Am
  mergo sing ono maning..

Outro : G F Am

[[ORIGINAL CHORD]]

Intro : C#m..C#m..B..B A B C#m B-C-C#m
        C#m..C#m..B..B A B C#m B-C-C#m

C#m
mageh ono pilihan liyo
C#m            B
welas isun disiyo-siyo
F#m        E
saiki riko..demen nyang isun
B                 C#m  B-C-C#m
mergo sing ono maning

C#m
soyo suwi isun keroso
C#m             B
dadi tambal butuhe riko
F#m         E
omonge riko..welas nyang isun
B                 C#m  G#
mergo sing ono maning..

Reff:
  C#m
  wes entek kopine
  C#m        F#m
  wes kari kedohe
  B              F#m
  manise kanggo uwong
  B                 C#m 
  sepone isun hang mondong..

  C#m
  bengen katon paran
  C#m          F#m
  ndemeni wong liyan
  B             F#m
  lelese welas isun
   B                C#m
  mergo sing ono maning..

Musik : C#m..B..-C#m (2x)
        E B A -B -C#m..

C#m
mageh ono pilihan liyo
C#m            B
welas isun disiyo-siyo
F#m        E
saiki riko..demen nyang isun
B                 C#m  B-C-C#m
mergo sing ono maning

C#m
soyo suwi isun keroso
C#m             B
dadi tambal butuhe riko
F#m         E
omonge riko..welas nyang isun
B                 C#m  G#
mergo sing ono maning..

Reff:
  C#m
  wes entek kopine
  C#m        F#m
  wes kari kedohe
  B              F#m
  manise kanggo uwong
  B                 C#m 
  sepone isun hang mondong..

  C#m
  bengen katon paran
  C#m          F#m
  ndemeni wong liyan
  B             F#m
  lelese welas isun
   B                C#m
  mergo sing ono maning..

  C#m
  wes entek kopine
  C#m        F#m
  wes kari kedohe
  B              F#m
  manise kanggo uwong
  B                 C#m 
  sepone isun hang mondong..

  C#m
  bengen katon paran
  C#m          F#m
  ndemeni wong liyan
  B             F#m
  lelese welas isun
   B                C#m
  mergo sing ono maning..
   B                C#m
  mergo sing ono maning..
   B                C#m
  mergo sing ono maning..

Outro : B A C#m        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×