Open Nav

Vita Alvia Feat. Ilux - Langit Bumi Saksine Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
        Capo di fret 6

Intro : Am ..Dm Am..  
        C..Am..C Em Am..  

Am Dm
Sing biso sun pahami
     G C
Riko tego medot taline asmoro
Am Dm
Sing sanggup sun ngerteni
     G C
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

F Dm
..Bengen riko ngomong dewek
                   E
bakal bareng selawase
                   E
Nyatane kok nggawe ngene
F Dm
..Janji urip sampek mati
                   E
Sing bakal biso ngelali..

Reff :
             Am Dm
 Langit bumi iki dadi saksine
            G C
 Welas isun nyang riko sing ono ujunge
           F Dm
 Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
            E Am
 Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

 E Am Dm
 Langit bumi iki dadi saksine
          G C
 Tuluse welas isun iki nong njero ati
         F Dm
 Masio saiki sing biso dadi siji
           E Am
 Sun pastekno welas iki sampek mati..

Musik : F..C..E..Am A
F..C..E..Am..  

Am Dm
Sing biso sun pahami
     G C
Riko tego medot taline asmoro
Am Dm
Sing sanggup sun ngerteni
     G C
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

F Dm
..Bengen riko ngomong dewek
                   E
bakal bareng selawase
                   E
Nyatane kok nggawe ngene
F Dm
..Janji urip sampek mati
                   E
Sing bakal biso ngelali..

Reff :
             Am Dm
 Langit bumi iki dadi saksine
            G C
 Welas isun nyang riko sing ono ujunge
           F Dm
 Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
            E Am
 Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

 E Am Dm
 Langit bumi iki dadi saksine
          G C
 Tuluse welas isun iki nong njero ati
         F Dm
 Masio saiki sing biso dadi siji
           E Am
 Sun pastekno welas iki sampek mati..

Outro : Am..Dm..E..Am..  
        Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D#m..G#m D#m.. F#..D#m..F# A#m D#m.. D#m G#m Sing biso sun pahami C# F# Riko tego medot taline asmoro D#m G#m Sing sanggup sun ngerteni C# F# Riko tego ninggalno ambi wong liyo B G#m ..Bengen riko ngomong dewek A# bakal bareng selawase A# Nyatane kok nggawe ngene B G#m ..Janji urip sampek mati A# Sing bakal biso ngelali.. Reff : D#m G#m Langit bumi iki dadi saksine C# F# Welas isun nyang riko sing ono ujunge B G#m Isun sing ngiro bakal koyo gedigi A# D#m Wong tuwek isun sing biso ngrestui.. A# D#m G#m Langit bumi iki dadi saksine C# F# Tuluse welas isun iki nong njero ati B G#m Masio saiki sing biso dadi siji A# D#m Sun pastekno welas iki sampek mati.. Musik : B..F#..A#..D#m D# B..F#..A#..D#m.. D#m G#m Sing biso sun pahami C# F# Riko tego medot taline asmoro D#m G#m Sing sanggup sun ngerteni C# F# Riko tego ninggalno ambi wong liyo B G#m ..Bengen riko ngomong dewek A# bakal bareng selawase A# Nyatane kok nggawe ngene B G#m ..Janji urip sampek mati A# Sing bakal biso ngelali.. Reff : D#m G#m Langit bumi iki dadi saksine C# F# Welas isun nyang riko sing ono ujunge B G#m Isun sing ngiro bakal koyo gedigi A# D#m Wong tuwek isun sing biso ngrestui.. A# D#m G#m Langit bumi iki dadi saksine C# F# Tuluse welas isun iki nong njero ati B G#m Masio saiki sing biso dadi siji A# D#m Sun pastekno welas iki sampek mati.. Outro : D#m..G#m..A#..D#m.. D#m

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar ILUX mudah, kunci gitar ILUX, chord lagu Vita Alvia Feat. Ilux - Langit Bumi Saksine Dasar , chord dasar Vita Alvia Feat. Ilux - Langit Bumi Saksine Dasar , chordtela Vita Alvia Feat. Ilux - Langit Bumi Saksine Dasar , lirik lagu Vita Alvia Feat. Ilux - Langit Bumi Saksine Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari ILUX di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZIwhmdxzyXo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Lainnya

×