Open Nav

Vita Alvia - Aku Ora Nesu Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
                Capo di fret 5

Intro : C F G..Am G..
        F G C..

                 G
saiki kowe wis bedo..
                   C
kok anggep aku ra ono..
              C
aku wis ora guno..
  F C
seko senengne uripmu..

                G
tak kiro aku bioso..
                C
senajan atiku loro..
                       G
kowe ngerti sing tak roso..
     F G F G
sliramu sing ono ning atiku..

Reff :
      C F C
 aku ora nesu kang mas..
         C F C
 najan kowe tego ngelarani..
           F
 kowe sing ngerti atiku
       G
 aku setio karo sliramu..
         C F G
 kok tegone nglarani atiku..

       C F C
 aku lilo tak lakoni..
      Am
 ora iso nglalekke kowe..
       F
 aku kudu trimo wae
       G                       (C)
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..

Musik : C..Em..F..G..
        C..Em..F G C..
        Dm G C G
C G
 tak kiro aku bioso..
                C
senajan atiku loro..
                       G
kowe ngerti sing tak roso..
     F G F G
sliramu sing ono ning atiku..

Reff :
      C F C
 aku ora nesu kang mas..
         C F C
 najan kowe tego ngelarani..
           F
 kowe sing ngerti atiku
       G
 aku setio karo sliramu..
         C F G
 kok tegone nglarani atiku..

       C F C
 aku lilo tak lakoni..
      Am
 ora iso nglalekke kowe..
       F
 aku kudu trimo wae..
       G C Em
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..
       F
 aku kudu trimo wae..
       G                       (C)
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..

Outro : C..Em..F G C..

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : F Bb C..Dm..C..
        Bb C F..

                 C
saiki kowe wis bedo..
                   F
kok anggep aku ra ono..
              F
aku wis ora guno..
  Bb F
seko senengne uripmu..

                C
tak kiro aku bioso..
                F
senajan atiku loro..
                       C
kowe ngerti sing tak roso..
     Bb C Bb C
sliramu sing ono ning atiku..

Reff :
      F Bb F
 aku ora nesu kang mas..
         F Bb F
 najan kowe tego ngelarani..
           Bb
 kowe sing ngerti atiku
       C
 aku setio karo sliramu..
         F Bb C
 kok tegone nglarani atiku..

       F Bb F
 aku lilo tak lakoni..
      Dm
 ora iso nglalekke kowe..
       Bb
 aku kudu trimo wae
       C                       (F)
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..

Musik : F..Am..Bb..C..
        F..Am..Bb C F..
        Gm C F C
F C
 tak kiro aku bioso..
                F
senajan atiku loro..
                       C
kowe ngerti sing tak roso..
     Bb C Bb C
sliramu sing ono ning atiku..

Reff :
      F Bb F
 aku ora nesu kang mas..
         F Bb F
 najan kowe tego ngelarani..
           Bb
 kowe sing ngerti atiku
       C
 aku setio karo sliramu..
         F Bb C
 kok tegone nglarani atiku..

       F Bb F
 aku lilo tak lakoni..
      Dm
 ora iso nglalekke kowe..
       Bb
 aku kudu trimo wae..
       C F Am
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..
       Bb
 aku kudu trimo wae..
       C                       (F)
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..

Outro : F..Am..Bb C F..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Vita Alvia mudah, kunci gitar Vita Alvia, chord lagu Vita Alvia - Aku Ora Nesu Dasar , chord dasar Vita Alvia - Aku Ora Nesu Dasar , chordtela Vita Alvia - Aku Ora Nesu Dasar , lirik lagu Vita Alvia - Aku Ora Nesu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Vita Alvia di youtube: https://youtube.com/watch?v=wQZVtmhjUBo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Vita Alvia

Chord Lagu Lainnya

×