Open Nav

Via Vallen - Ojo Mekso Terus Chord Dasar Chord Gitar dan Lirik Lagu

32 views
                

Intro : C -G/B Am F Fm G.. C G/B Am wis ora tau tak eling eling.. F G C sewu janjimu mung gawe rusak batin.. E Am G jare arep ngancani tapi kowene lali.. F Fm G pamitmu turu mung gawe alasanmu arep metu.. C G/B Am opo ra tau mbok piker piker.. F G C apikmu cuma gawe liyane parkir.. E Am G kabeh mbok trimo konco ra sadar aku loro.. F Fm mung ngelus dodo nyawang kowe G ku nangis tekan adoh.. F G C yen ora iso njogo pun ikhlasno.. F G C yen apike putus ojo mekso terus.. Reff : F G C ngadoho yen bahagiamu neng kono.. F G Am -G ngalio ben atimu lego.. F G ra sah sok mikir Em Am ben atiku sing golek tombo dewe.. F G C ngadepi kowe ora ono gunane.. Musik : Dm Em Am -G C Dm G.. F G C yen ora iso njogo pun ikhlasno.. F G C yen apike putus ojo mekso terus.. Reff : F G C ngadoho yen bahagiamu neng kono.. F G Am -G ngalio ben atimu lego.. F G ra sah sok mikir Em Am ben atiku sing golek tombo dewe.. F G C ngadepi kowe ora ono gunane.. F G C ngadoho yen bahagiamu neng kono.. F G Am -G ngalio ben atimu lego.. F G ra sah sok mikir Em Am ben atiku sing golek tombo dewe.. F G C ngadepi kowe ora ono gunane.. F G C ngadepi kowe ora ono gunane.. F G C ngadepi kowe ora ono gunane.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : B -F#/Bb G#m E Em F#.. B F#/Bb G#m wis ora tau tak eling eling.. E F# B sewu janjimu mung gawe rusak batin.. D# G#m F# jare arep ngancani tapi kowene lali.. E Em F# pamitmu turu mung gawe alasanmu arep metu.. B F#/Bb G#m opo ra tau mbok piker piker.. E F# B apikmu cuma gawe liyane parkir.. D# G#m F# kabeh mbok trimo konco ra sadar aku loro.. E Em mung ngelus dodo nyawang kowe F# ku nangis tekan adoh.. E F# B yen ora iso njogo pun ikhlasno.. E F# B yen apike putus ojo mekso terus.. Reff : E F# B ngadoho yen bahagiamu neng kono.. E F# G#m -F# ngalio ben atimu lego.. E F# ra sah sok mikir D#m G#m ben atiku sing golek tombo dewe.. E F# B ngadepi kowe ora ono gunane.. Musik : C#m D#m G#m -F# B C#m F#.. E F# B yen ora iso njogo pun ikhlasno.. E F# B yen apike putus ojo mekso terus.. Reff : E F# B ngadoho yen bahagiamu neng kono.. E F# G#m -F# ngalio ben atimu lego.. E F# ra sah sok mikir D#m G#m ben atiku sing golek tombo dewe.. E F# B ngadepi kowe ora ono gunane.. E F# B ngadoho yen bahagiamu neng kono.. E F# G#m -F# ngalio ben atimu lego.. E F# ra sah sok mikir D#m G#m ben atiku sing golek tombo dewe.. E F# B ngadepi kowe ora ono gunane.. E F# B ngadepi kowe ora ono gunane.. E F# B ngadepi kowe ora ono gunane..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Via Vallen mudah, kunci gitar Via Vallen, chord lagu Via Vallen - Ojo Mekso Terus Chord Dasar Dasar , chord dasar Via Vallen - Ojo Mekso Terus Chord Dasar Dasar , chordtela Via Vallen - Ojo Mekso Terus Chord Dasar Dasar , lirik lagu Via Vallen - Ojo Mekso Terus Chord Dasar Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Via Vallen di youtube: https://youtube.com/watch?v=TRAYHDJc1lU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Via Vallen

Chord Lagu Lainnya

×