Open Nav

Via Vallen - Ngenteni Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

32 views
                

Intro : Am G Dm Am Am G Dm Am Dm Am E Am Dm Am E Am E... Am G Semilire angin F C sing dadi saksi Dm Am anggonku ngenteni E ati sing tak kangeni.. Am G Rendeng nganti ketigo F C suwe sing tak rasakno Dm Am opo ora rumongso E sliramu sing ning kono.. Int. Am G Dm Am Dm Am E Am Am G Batin perih sing tak roso F C soyo nambah nyikso Dm Am nanggung suwene kangen E suwe olehku mendhem.. Reff: Am Sing tak jaluk mugo biso G mlaku bareng keloronan F nglakoni urip nang ndunyo E indahe kebak katresnan.. Am Mugo kowe ndang elingo G bali mulih nyambung tresno F sing wes suwe mbok tinggalno E adoh jarak pisah rogo.. Musik : Am G F E Am G F E Reff: Am Sing tak jaluk mugo biso G mlaku bareng keloronan F nglakoni urip nang ndunyo E indahe kebak katresnan.. Am Mugo kowe ndang elingo G bali mulih nyambung tresno F sing wes suwe mbok tinggalno E adoh jarak pisah rogo.. Am Sing tak jaluk mugo biso G mlaku bareng keloronan F nglakoni urip nang ndunyo E indahe kebak katresnan.. Am Mugo kowe ndang elingo G bali mulih nyambung tresno F sing wes suwe mbok tinggalno E Am adoh jarak pisah rogo..oo.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Gm F Cm Gm Gm F Cm Gm Cm Gm D Gm Cm Gm D Gm D... Gm F Semilire angin D# A# sing dadi saksi Cm Gm anggonku ngenteni D ati sing tak kangeni.. Gm F Rendeng nganti ketigo D# A# suwe sing tak rasakno Cm Gm opo ora rumongso D sliramu sing ning kono.. Int. Gm F Cm Gm Cm Gm D Gm Gm F Batin perih sing tak roso D# A# soyo nambah nyikso Cm Gm nanggung suwene kangen D suwe olehku mendhem.. Reff: Gm Sing tak jaluk mugo biso F mlaku bareng keloronan D# nglakoni urip nang ndunyo D indahe kebak katresnan.. Gm Mugo kowe ndang elingo F bali mulih nyambung tresno D# sing wes suwe mbok tinggalno D adoh jarak pisah rogo.. Musik : Gm F D# D Gm F D# D Reff: Gm Sing tak jaluk mugo biso F mlaku bareng keloronan D# nglakoni urip nang ndunyo D indahe kebak katresnan.. Gm Mugo kowe ndang elingo F bali mulih nyambung tresno D# sing wes suwe mbok tinggalno D adoh jarak pisah rogo.. Gm Sing tak jaluk mugo biso F mlaku bareng keloronan D# nglakoni urip nang ndunyo D indahe kebak katresnan.. Gm Mugo kowe ndang elingo F bali mulih nyambung tresno D# sing wes suwe mbok tinggalno D Gm adoh jarak pisah rogo..oo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Via Vallen mudah, kunci gitar Via Vallen, chord lagu Via Vallen - Ngenteni Ati Dasar , chord dasar Via Vallen - Ngenteni Ati Dasar , chordtela Via Vallen - Ngenteni Ati Dasar , lirik lagu Via Vallen - Ngenteni Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Via Vallen di youtube: https://youtube.com/watch?v=_OI_Jc_lUdk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Via Vallen

Chord Lagu Lainnya

×