Open Nav

Via Vallen - Luput Chord Gitar dan Lirik Lagu

27 views
                

Intro : Am..Em..F..C.. Dm..C..B/D#..E.. [2x] Am G Opo bener iki sing tak roso Am G C Opo iki sing jenenge cobo Dm Am Ayang ayangmu sing tansah ono B E Mung awakmu sing nang moto Am G Angen angen iso sesandhingan Am G C Karo awakmu sing ono ning angan Dm Am Nanging aku kudu iso nompo B E Kahanan sing ora biso Am G Dino dino aku tansah tresno Am G C Rasane ati ora iso nompo Dm Am Sansoyo deres tangis banyu moto B E Luput tresno mung sing ono Musik: Dm..Am..Dm..F..E..Am.. Reff: Dm Roso loro ning dodo.. G C ..Rasane tambah loro.. F Dm ..Tatu sansoyo ombo.. E Am A Nanging kudu tak tompo.. Dm Roso loro ning dodo.. G C ..Rasane tambah loro.. F Dm ..Luput tresno sing ono E Am Nanging kudu tak tompo.. Am G Dino dino aku tambah tresno Am G C Rasane ati ora iso nompo Dm Am Sansoyo deres tangis banyu moto B E Am Luput tresno mung sing ono.. Reff: Dm Roso loro ning dodo.. G C ..Rasane tambah loro.. F Dm ..Tatu sansoyo ombo.. E Am A Nanging kudu tak tompo.. Dm Roso loro ning dodo.. G C ..Rasane tambah loro.. F Dm ..Luput tresno sing ono E Am A -B Nanging kudu tak tompo.. Outro : Em A D G Em F# B Em A D G Em F# Bm [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Dm..Am..Bb..F.. Gm..F..E/G#..A.. [2x] Dm C Opo bener iki sing tak roso Dm C F Opo iki sing jenenge cobo Gm Dm Ayang ayangmu sing tansah ono E A Mung awakmu sing nang moto Dm C Angen angen iso sesandhingan Dm C F Karo awakmu sing ono ning angan Gm Dm Nanging aku kudu iso nompo E A Kahanan sing ora biso Dm C Dino dino aku tansah tresno Dm C F Rasane ati ora iso nompo Gm Dm Sansoyo deres tangis banyu moto E A Luput tresno mung sing ono Musik: Gm..Dm..Gm..Bb..A..Dm.. Reff: Gm Roso loro ning dodo.. C F ..Rasane tambah loro.. Bb Gm ..Tatu sansoyo ombo.. A Dm D Nanging kudu tak tompo.. Gm Roso loro ning dodo.. C F ..Rasane tambah loro.. Bb Gm ..Luput tresno sing ono A Dm Nanging kudu tak tompo.. Dm C Dino dino aku tambah tresno Dm C F Rasane ati ora iso nompo Gm Dm Sansoyo deres tangis banyu moto Em A Dm Luput tresno mung sing ono.. Reff: Gm Roso loro ning dodo.. C F ..Rasane tambah loro.. Bb Gm ..Tatu sansoyo ombo.. A Dm D Nanging kudu tak tompo.. Gm Roso loro ning dodo.. C F ..Rasane tambah loro.. Bb Gm ..Luput tresno sing ono A Dm D -E Nanging kudu tak tompo.. Outro : Am D G C Am B E Am D G C Am B Em


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Via Vallen mudah, kunci gitar Via Vallen, chord lagu Via Vallen - Luput Dasar , chord dasar Via Vallen - Luput Dasar , chordtela Via Vallen - Luput Dasar , lirik lagu Via Vallen - Luput Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Via Vallen di youtube: https://youtube.com/watch?v=GJ4Y8t4gGdY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Via Vallen

Chord Lagu Lainnya

×