Open Nav

Via Vallen - Dezpaijo (Despasito Remake) Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        Chord capo di fret 3

Intro : Am F C G..

Am F
jo opo kowe meng ngene terus
C G
 nganti anakmu ra keurus
Am F
jo gek tobato dolanan togel
C G
 timbang bojomu dadi mangkel..

Am F
jo ngerti uripmu kuwi wes susah
                          C
malah senengane golek masalah
                      G
mending saiki golek’o kerjo..

Am F
jo elingo kowe kuwi wong deso
                       C
dadi ra usah macak sok londo
    G
hoooho...

Reff:
Am
jo paijo ninggalke desone
           F
lungo ning kutho
                             C
modal bondo nekat nggo golek kerjo
                          G
mergo bojomu butuh seneng pangen
ora mung digoyang

Am
jo paijo dadi wong ra nduwe
          F
pancen nelongso
                          C
mangkane sregepo lekmu ngedungo
                              G Am
ben ndang cepet mentas urip rekoso..

#)
Am
anak butuh mangan
   F
paijo isone ngutang
   C
uripe sakno tenan
      G
meski akeh pancoban
Am
mugi Gusti Allah
    F
paringi kesabaran
          C
ben iso entuk dalan sing padang
     G
lan iso kecukupan..

              Am
iki critane paijo sregep ning jogjakarto
               F
adoh adoh ning kuto niate golek kerjo
            C
ketemu karo koncone sing jenenge bambang
           G
konco soko deso sing wis dadi juragan

          Am
akhire saiki paijo wis entuk gawean
            F
ra ketok kerjone paijo bakulan utang
          C
alhamdulillah saiki wis iso cukupan
            G
arep mangan paijo wis ra usah ngutang

Musdik : Am F C G.. [2x]

Am F
paijo paijo dasare wong deso
senenange mangan telo
                  C
hobine mbribike rondo
                                  G
opo isih kurang nduwe bojo sing sabar
sing iso nerimo kelakuanmu
            Am
sing kurang ajar
        Am F
paijo paijo cek ndang kowe tobato
                                   C
nyuwuno ngapuro karo gusti ingkang kuoso
elingo sesuk nek kowe wis tuwo
 G
akehke sodakoh selagi urip ning dunyo

Reff:
C-Bm-Am                              
     jo paijo ninggalke desone
           F
lungo ning kutho
                             C
modal bondo nekat nggo golek kerjo
                          G
mergo bojomu butuh seneng pangen
ora mung digoyang

Am
jo paijo dadi wong ra nduwe
          F
pancen nelongso
                          C
mangkane sregepo lekmu ngedungo
                              G Am
ben ndang cepet mentas urip rekoso..

#)
Am
anak butuh mangan
   F
paijo isone ngutang
   C
uripe sakno tenan
      G
meski akeh pancoban
Am
mugi Gusti Allah
    F
paringi kesabaran
          C
ben iso entuk dalan sing padang
     G
lan iso kecukupan..
    Am
oh paijo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm G# D# A#
Cm G#
jo opo kowe meng ngene terus
D# A#
 nganti anakmu ra keurus
Cm G#
jo gek tobato dolanan togel
D# A#
 timbang bojomu dadi mangkel..

Cm G#
jo ngerti uripmu kuwi wes susah
                          D#
malah senengane golek masalah
                      A#
mending saiki golek’o kerjo..

Cm G#
jo elingo kowe kuwi wong deso
                       D# 
dadi ra usah macak sok londo 
    A#
hoooho...

Reff:
Cm
jo paijo ninggalke desone 
           G#
lungo ning kutho
                             D#
modal bondo nekat nggo golek kerjo
                          A#
mergo bojomu butuh seneng pangen
ora mung digoyang

Cm
jo paijo dadi wong ra nduwe 
          G#
pancen nelongso
                          D#
mangkane sregepo lekmu ngedungo
                              A# Cm
ben ndang cepet mentas urip rekoso..

#)
Cm
anak butuh mangan
   G#
paijo isone ngutang
   D#
uripe sakno tenan
      A#
meski akeh pancoban
Cm
mugi Gusti Allah 
    G#
paringi kesabaran
          D#
ben iso entuk dalan sing padang 
     A#
lan iso kecukupan..

              Cm
iki critane paijo sregep ning jogjakarto
               G#
adoh adoh ning kuto niate golek kerjo
            D#
ketemu karo koncone sing jenenge bambang
           A#
konco soko deso sing wis dadi juragan

          Cm
akhire saiki paijo wis entuk gawean
            G#
ra ketok kerjone paijo bakulan utang
          D#
alhamdulillah saiki wis iso cukupan
            A#
arep mangan paijo wis ra usah ngutang

Musdik : Cm G# D# A#
Cm G# D# A#
Cm G#
paijo paijo dasare wong deso
senenange mangan telo
                  D#
hobine mbribike rondo
                                  A#
opo isih kurang nduwe bojo sing sabar
sing iso nerimo kelakuanmu 
            Cm
sing kurang ajar
        Cm G#  
paijo paijo cek ndang kowe tobato
                                   D#
nyuwuno ngapuro karo gusti ingkang kuoso
elingo sesuk nek kowe wis tuwo
 A#
akehke sodakoh selagi urip ning dunyo

Reff:
D#-Dm-Cm                                  
     jo paijo ninggalke desone 
           G#
lungo ning kutho
                             D#
modal bondo nekat nggo golek kerjo
                          A#
mergo bojomu butuh seneng pangen
ora mung digoyang

Cm
jo paijo dadi wong ra nduwe 
          G#
pancen nelongso
                          D#
mangkane sregepo lekmu ngedungo
                              A# Cm
ben ndang cepet mentas urip rekoso..

#)
Cm
anak butuh mangan
   G#
paijo isone ngutang
   D#
uripe sakno tenan
      A#
meski akeh pancoban
Cm
mugi Gusti Allah 
    G#
paringi kesabaran
          D#
ben iso entuk dalan sing padang 
     A#
lan iso kecukupan..
     Cm
oh paijo
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Via Vallen mudah, kunci gitar Via Vallen, chord lagu Via Vallen - Dezpaijo (Despasito Remake) Dasar , chord dasar Via Vallen - Dezpaijo (Despasito Remake) Dasar , chordtela Via Vallen - Dezpaijo (Despasito Remake) Dasar , lirik lagu Via Vallen - Dezpaijo (Despasito Remake) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Via Vallen di youtube: https://youtube.com/watch?v=GN92caasbnQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Via Vallen

Chord Lagu Lainnya

×