menu

Veraliie - Angel Temen Tuturanmu (Remix Version) Chord Gitar dan Lirik

Remix Remix 67 views
Transpose Font
Intro : G Bm C G
        G Bm C D..
        G D Am Em
        G D C D..

G      Bm
ngel.. angel..
        C          G
angel temen tuturanmu..
G      Bm
ngel.. angel..
        C           D
angel temen kandananmu..

Am         C             G
 sampe meniren rasane lambeku
              D         Am
kerono sering ngandani awakmu
          C             G
sampe meniren rasane lambeku
                 D
nanging kowe sih tetep..
                    G     D
sih tetep ora gelem nggugu..

Reff :
          G
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   Am            Em
 kesel, kesel lambeku..

          G
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
  C             D
 angel, angel, angel..
                 G
 angel temen tuturanmu..

Musik : Em......
        G D Am Em
        G D C D..

G      Bm
ngel.. angel..
        C          G
angel temen tuturanmu..
G       Bm
ngel.. angel..
        C           D
angel temen kandananmu..

Am         C             G
 sampe meniren rasane lambeku
              D         Am
kerono sering ngandani awakmu
          C             G
sampe meniren rasane lambeku
                 D
nanging kowe sih tetep
                    G     D
sih tetep ora gelem nggugu..

Reff :
          G
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   Am            Em
 kesel, kesel lambeku..

          G
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
  C             D
 angel, angel, angel..

          G
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   Am            Em
 kesel, kesel lambeku..

          G
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
  C             D
 angel, angel, angel..
              (G)
 angel temen tuturanmu..

Outro : G D Am Em
        G D C D
        G
            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Remix

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×