Open Nav

Vayz Feat. Mala Agatha - Siji-sijine Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                Capo ♪ fret 4

Intro : Dm G C..

       C F
sadar aku iki amung wong kere..
         G C    -Bm
mung sak anane aku nyambut gawe..
       Am Dm
budal isuk nganti temekan sore..
        G C
nanging ora sepiro asile..

       C F
aku trimo yen iki kahane..
      G C   -Bm
bukti gede tresnaku kanggo kowe..
    Am Dm
senajan lawuh krupuk karo tempe..
     F G C -Bm
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

Am G
 nganti putih rambutku..
               F
tak jogo tresnomu..
 F   -Am-Bm C
ora bakal luntur..
     -G Am
sak pedote nafasku..

              G
tak kuatne atiku..
                 F
senajan wong tuwomu..
    F-Am-Bm C
ora pernah setuju..
  G F G
duwe mantu aku.. dadi bojomu..

Reff :
   F G          -F
 maturnuwun.. wes ngancani uripku..
 Em Am
  masio ngene keadaanku..
         Dm G
 ora masalah.. bungah susah
            C C7
 aku emoh pisah..

   F G     -F
 mugi Gusti.. maringi dalane..
 Em Am
  gede syukur lan ngibadahe..
          Dm
 siji sijine..
   G                   (F)
 yakin Gusti Allah.. mboten sare..

Musik : F G Em Am
Dm G..

       C F
aku trimo yen iki kahane..
      G C   -Bm
bukti gede tresnaku kanggo kowe..
    Am Dm
senajan lawuh krupuk karo tempe..
     F G C
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

Reff :
   F G          -F
 maturnuwun.. wes ngancani uripku..
 Em Am
  masio ngene keadaanku..
         Dm G
 ora masalah.. bungah susah
            C C7
 aku emoh pisah..

   F G     -F
 mugi Gusti.. maringi dalane..
 Em Am
  gede syukur lan ngibadahe..
          Dm
 siji sijine..
   G C
 yakin Gusti Allah.. mboten sare..
          Dm
 siji sijine..
   G C
 yakin Gusti Allah.. mboten sare..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#m B E..

       E A
sadar aku iki amung wong kere..
         B E    -B/D#
mung sak anane aku nyambut gawe..
       C#m F#m
budal isuk nganti temekan sore..
        B E
nanging ora sepiro asile..

       E A
aku trimo yen iki kahane..
      B E   -B/D#
bukti gede tresnaku kanggo kowe..
    C#m F#m
senajan lawuh krupuk karo tempe..
     A B E  -B/D#
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

C#m B
 nganti putih rambutku..
               A
tak jogo tresnomu..
 A   -C#m-B/D# E
ora bakal  luntur..
     -B/D# C#m
sak pedote nafasku..

              B
tak kuatne atiku..
                 A
senajan wong tuwomu..
    A-C#m-B/D# E
ora pernah setuju..
  B/D# A B
duwe mantu aku.. dadi bojomu..

Reff :
   A B          -A
 maturnuwun.. wes ngancani uripku..
 G#m C#m
  masio ngene keadaanku..
         F#m B
 ora masalah.. bungah susah
            E E7
 aku emoh pisah..

   A B      -A
 mugi Gusti.. maringi dalane..
 G#m C#m
  gede syukur lan ngibadahe..
          F#m
 siji sijine..
   B                   (A)
 yakin Gusti Allah.. mboten sare..

Musik : A B G#m C#m
F#m B..

       E A
aku trimo yen iki kahane..
      B E   -B/D#
bukti gede tresnaku kanggo kowe..
    C#m F#m
senajan lawuh krupuk karo tempe..
     A B E
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

Reff :
   A B          -A
 maturnuwun.. wes ngancani uripku..
 G#m C#m
  masio ngene keadaanku..
         F#m B
 ora masalah.. bungah susah
            E E7
 aku emoh pisah..

   A B      -A
 mugi Gusti.. maringi dalane..
 G#m C#m
  gede syukur lan ngibadahe..
          F#m
 siji sijine..
   B E
 yakin Gusti Allah.. mboten sare..
          F#m
 siji sijine..
   B E
 yakin Gusti Allah.. mboten sare..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Mala Agatha mudah, kunci gitar Mala Agatha, chord lagu Vayz Feat. Mala Agatha - Siji-sijine Dasar , chord dasar Vayz Feat. Mala Agatha - Siji-sijine Dasar , chordtela Vayz Feat. Mala Agatha - Siji-sijine Dasar , lirik lagu Vayz Feat. Mala Agatha - Siji-sijine Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Mala Agatha di youtube: https://youtube.com/watch?v=bzTgyS-j5EY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Mala Agatha

Chord Lagu Lainnya

×