menu

Vallen Novva - MOVE ON Chord Gitar dan Lirik

Vallen Novva Vallen Novva 63 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 1

Intro : F G Em Am
        Dm..G..

            C
wis tau tak rasakke..
           Am
nelangsane batinku..
     -G    F
mergo sliramu..
               G
sing tak tresnani..
        C   G
ngeliyo ati..

          C
cukup semene wae..
           Am
ora pingin mbaleni..
   -G     F
aku wis lulus..
          G
ra kudu mikir..
       C        C7
sliramu.. terus..

Reff :
   F                 G
 milih.. sliramu aku sing kleru..
         C
 ngopo biyen gampang
    Em         A
 percoyo lamis lambemu..
    Dm             G
 pantun.. ugo aran pari..
   C                    C7
 getun.. pancen tibo mburi..

    F                G
 penting.. saiki aku wis ngerti..
          C  
 tresnamu nyoto palsu
 Em          A
 dudu tresna sejati..
    Dm                G
 mending.. putus karo kowe..
              C
 wis tak move on wae..

Musik : F G Em Am
        Dm G C G..

          C
cukup semene wae..
           Am
ora pingin mbaleni..
       -G  F
aku wis lulus..
          G
ra kudu mikir..
       C        C7
sliramu.. terus..

Reff :
   F                 G
 milih.. sliramu aku sing kleru..
         C
 ngopo biyen gampang
    Em         A
 percoyo lamis lambemu..
    Dm             G
 pantun.. ugo aran pari..
   C                    C7
 getun.. pancen tibo mburi..

    F                G
 penting.. saiki aku wis ngerti..
          C  
 tresnamu nyoto palsu
 Em          A
 dudu tresna sejati..
    Dm                G
 mending.. putus karo kowe..
              C      C7
 wis tak move on wae..

   F                 G
 milih.. sliramu aku sing kleru..
         C
 ngopo biyen gampang
    Em         A
 percoyo lamis lambemu..
    Dm             G
 pantun.. ugo aran pari..
   C                    C7
 getun.. pancen tibo mburi..

    F                G
 penting.. saiki aku wis ngerti..
          C  
 tresnamu nyoto palsu
 Em          A
 dudu tresna sejati..
    Dm                G
 mending.. putus karo kowe..
              C      A
 wis tak move on wae..
    Dm                G
 mending.. putus karo kowe..
              F     Fm     C
 wis tak move on wae.. hu uuu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F# G# Fm A#m
        D#m..G#..

            C#
wis tau tak rasakke..
           A#m
nelangsane batinku..
     -G#   F#
mergo sliramu..
               G#
sing tak tresnani..
        C#  G#
ngeliyo ati..

          C#
cukup semene wae..
           A#m
ora pingin mbaleni..
   -G#    F#
aku wis lulus..
          G#
ra kudu mikir..
       C#       C#7
sliramu.. terus..

Reff :
   F#                G#
 milih.. sliramu aku sing kleru..
         C#
 ngopo biyen gampang
    Fm         A#
 percoyo lamis lambemu..
    D#m            G#
 pantun.. ugo aran pari..
   C#                   C#7
 getun.. pancen tibo mburi..

    F#               G#
 penting.. saiki aku wis ngerti..
          C# 
 tresnamu nyoto palsu
 Fm          A#
 dudu tresna sejati..
    D#m               G#
 mending.. putus karo kowe..
              C#
 wis tak move on wae..

Musik : F# G# Fm A#m
        D#m G# C# G#..

          C#
cukup semene wae..
           A#m
ora pingin mbaleni..
       -G# F#
aku wis lulus..
          G#
ra kudu mikir..
       C#       C#7
sliramu.. terus..

Reff :
   F#                G#
 milih.. sliramu aku sing kleru..
         C#
 ngopo biyen gampang
    Fm         A#
 percoyo lamis lambemu..
    D#m            G#
 pantun.. ugo aran pari..
   C#                   C#7
 getun.. pancen tibo mburi..

    F#               G#
 penting.. saiki aku wis ngerti..
          C# 
 tresnamu nyoto palsu
 Fm          A#
 dudu tresna sejati..
    D#m               G#
 mending.. putus karo kowe..
              C#     C#7
 wis tak move on wae..

   F#                G#
 milih.. sliramu aku sing kleru..
         C#
 ngopo biyen gampang
    Fm         A#
 percoyo lamis lambemu..
    D#m            G#
 pantun.. ugo aran pari..
   C#                   C#7
 getun.. pancen tibo mburi..

    F#               G#
 penting.. saiki aku wis ngerti..
          C# 
 tresnamu nyoto palsu
 Fm          A#
 dudu tresna sejati..
    D#m               G#
 mending.. putus karo kowe..
              C#     A#
 wis tak move on wae..
    D#m               G#
 mending.. putus karo kowe..
              F#    F#m    C#
 wis tak move on wae.. hu uuu..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Vallen Novva

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×