Open Nav

Vadesta - Ranompo Balimu Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Vadesta - Ranompo Balimu ✓ Chord
Capo fret 4

Intro : F G C -G/B Am
F G C..

     C G Am Em
rembulan wengi iki.. ngilingake kowe..
     F G
sing mbiyen ngancani susah lan senengku..
  C E Am Em
kowe tau janji, janji sehidup semati
     F G C G
karo aku sing tenanan iki..

 C G Am Em
aku sayang kowe.. ra ono liyane..
   F G
tanpo tak sadari netes eluh iki..
 C E Am Em
aku kurang opo nganti kowe iso tego..
    F G C
ninggal lungo milih karo wong liyo..

F G Em Am
yen kowe getun.. ojo bali karo aku..
 Dm G C
aku wis ra nompo balimu.. ning uripku..

Reff :
      F G
 kowe ra ngerti perasaan iki
        Em Am
 ajur mumur tok larani..
      Dm G
 kowe ra ngerti perjuangan iki
             C
 mung tok anggep angin wengi..

   F G
 cukup aku sadar diri
        Em Am
 mugo kowe oleh ganti..
       Dm
 aku kudu kuat ati..
     G C
 aku lilo nompo kabeh iki..

Musik : F G Em Am
Dm G C..
        F G Em Am
Dm G C..

F G Em Am
yen kowe getun.. ojo bali karo aku..
 Dm G C
aku wis ra nompo balimu.. ning uripku..

Reff :
      F G
 kowe ra ngerti perasaan iki
        Em Am
 ajur mumur tok larani..
      Dm G
 kowe ra ngerti perjuangan iki
             C
 mung tok anggep angin wengi..

   F G
 cukup aku sadar diri
        Em Am
 mugo kowe oleh ganti..
       Dm
 aku kudu kuat ati..
     G C
 aku lilo nompo kabeh iki.. hoo.. oo..

      F G
 kowe ra ngerti perasaan iki
        Em Am
 ajur mumur tok larani..
      Dm G
 kowe ra ngerti perjuangan iki
             C
 mung tok anggep angin wengi..

   F G
 cukup aku sadar diri
        Em Am
 mugo kowe oleh ganti..
       Dm
 aku kudu kuat ati..
     G C
 aku lilo nompo kabeh iki..
       Dm
 aku kudu kuat ati..
     G C
 aku lilo nompo kabeh iki..

Outro :
      F G
tak kuatke atiku..
      Em Am
masio wis ora karo kowe..
       Dm G F G C..
tresno iki ora iso dadi siji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B E -B/D# C#m
A B E..

     E B C#m G#m
rembulan wengi iki.. ngilingake kowe..
     A B
sing mbiyen ngancani susah lan senengku..
  E G# C#m G#m
kowe tau janji, janji sehidup semati
     A B E B
karo aku sing tenanan iki..

 E B C#m G#m
aku sayang kowe.. ra ono liyane..
   A B
tanpo tak sadari netes eluh iki..
 E G# C#m G#m
aku kurang opo nganti kowe iso tego..
    A B E
ninggal lungo milih karo wong liyo..

A B G#m C#m
yen kowe getun.. ojo bali karo aku..
 F#m B E
aku wis ra nompo balimu.. ning uripku..

Reff :
      A B
 kowe ra ngerti perasaan iki
        G#m C#m
 ajur mumur tok larani..
      F#m B
 kowe ra ngerti perjuangan iki
             E
 mung tok anggep angin wengi..

   A B
 cukup aku sadar diri
        G#m C#m
 mugo kowe oleh ganti..
       F#m
 aku kudu kuat ati..
     B E
 aku lilo nompo kabeh iki..

Musik : A B G#m C#m
F#m B E..
        A B G#m C#m
F#m B E..

A B G#m C#m
yen kowe getun.. ojo bali karo aku..
 F#m B E
aku wis ra nompo balimu.. ning uripku..

Reff :
      A B
 kowe ra ngerti perasaan iki
        G#m C#m
 ajur mumur tok larani..
      F#m B
 kowe ra ngerti perjuangan iki
             E
 mung tok anggep angin wengi..

   A B
 cukup aku sadar diri
        G#m C#m
 mugo kowe oleh ganti..
       F#m
 aku kudu kuat ati..
     B E
 aku lilo nompo kabeh iki.. hoo.. oo..

      A B
 kowe ra ngerti perasaan iki
        G#m C#m
 ajur mumur tok larani..
      F#m B
 kowe ra ngerti perjuangan iki
             E
 mung tok anggep angin wengi..

   A B
 cukup aku sadar diri
        G#m C#m
 mugo kowe oleh ganti..
       F#m
 aku kudu kuat ati..
     B E
 aku lilo nompo kabeh iki..
       F#m
 aku kudu kuat ati..
     B E
 aku lilo nompo kabeh iki..

Outro :
      A B
tak kuatke atiku..
      G#m C#m
masio wis ora karo kowe..
       F#m B A B E..
tresno iki ora iso dadi siji..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Vadesta mudah, kunci gitar Vadesta, chord lagu Vadesta - Ranompo Balimu Dasar , chord dasar Vadesta - Ranompo Balimu Dasar , chordtela Vadesta - Ranompo Balimu Dasar , lirik lagu Vadesta - Ranompo Balimu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Vadesta di youtube: https://youtube.com/watch?v=PD1atG_fSKo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Vadesta

Chord Lagu Lainnya

×