menu

Vadesta - Ranompo Balimu Chord Gitar dan Lirik

Vadesta Vadesta 174 views
Transpose Font
Vadesta - Ranompo Balimu ✓ Chord
Capo fret 4

Intro : F G C -G/B Am
        F G C..

     C          G       Am        Em
rembulan wengi iki.. ngilingake kowe..
     F                         G
sing mbiyen ngancani susah lan senengku..
  C         E           Am        Em
kowe tau janji, janji sehidup semati
     F        G        C  G
karo aku sing tenanan iki..

 C           G       Am      Em
aku sayang kowe.. ra ono liyane..
   F                    G
tanpo tak sadari netes eluh iki..
 C          E           Am       Em
aku kurang opo nganti kowe iso tego..
    F               G           C
ninggal lungo milih karo wong liyo..

F          G           Em       Am
yen kowe getun.. ojo bali karo aku..
 Dm                  G             C
aku wis ra nompo balimu.. ning uripku..

Reff :
      F               G
 kowe ra ngerti perasaan iki
        Em          Am
 ajur mumur tok larani..
      Dm              G
 kowe ra ngerti perjuangan iki
             C
 mung tok anggep angin wengi..

   F         G
 cukup aku sadar diri
        Em         Am
 mugo kowe oleh ganti..
       Dm
 aku kudu kuat ati..
     G                 C
 aku lilo nompo kabeh iki..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

F          G           Em       Am
yen kowe getun.. ojo bali karo aku..
 Dm                  G             C
aku wis ra nompo balimu.. ning uripku..

Reff :
      F               G
 kowe ra ngerti perasaan iki
        Em          Am
 ajur mumur tok larani..
      Dm              G
 kowe ra ngerti perjuangan iki
             C
 mung tok anggep angin wengi..

   F         G
 cukup aku sadar diri
        Em         Am
 mugo kowe oleh ganti..
       Dm
 aku kudu kuat ati..
     G                 C
 aku lilo nompo kabeh iki.. hoo.. oo..

      F               G
 kowe ra ngerti perasaan iki
        Em          Am
 ajur mumur tok larani..
      Dm              G
 kowe ra ngerti perjuangan iki
             C
 mung tok anggep angin wengi..

   F         G
 cukup aku sadar diri
        Em         Am
 mugo kowe oleh ganti..
       Dm
 aku kudu kuat ati..
     G                 C
 aku lilo nompo kabeh iki..
       Dm
 aku kudu kuat ati..
     G                 C
 aku lilo nompo kabeh iki..

Outro :
      F       G
tak kuatke atiku..
      Em           Am
masio wis ora karo kowe..
       Dm       G         F G C..
tresno iki ora iso dadi siji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B E -B/D# C#m
        A B E..

     E          B       C#m       G#m
rembulan wengi iki.. ngilingake kowe..
     A                         B
sing mbiyen ngancani susah lan senengku..
  E         G#          C#m       G#m
kowe tau janji, janji sehidup semati
     A        B        E  B
karo aku sing tenanan iki..

 E           B       C#m     G#m
aku sayang kowe.. ra ono liyane..
   A                    B
tanpo tak sadari netes eluh iki..
 E          G#          C#m      G#m
aku kurang opo nganti kowe iso tego..
    A               B           E
ninggal lungo milih karo wong liyo..

A          B           G#m      C#m
yen kowe getun.. ojo bali karo aku..
 F#m                 B             E
aku wis ra nompo balimu.. ning uripku..

Reff :
      A               B
 kowe ra ngerti perasaan iki
        G#m         C#m
 ajur mumur tok larani..
      F#m             B
 kowe ra ngerti perjuangan iki
             E
 mung tok anggep angin wengi..

   A         B
 cukup aku sadar diri
        G#m        C#m
 mugo kowe oleh ganti..
       F#m
 aku kudu kuat ati..
     B                 E
 aku lilo nompo kabeh iki..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E..
        A B G#m C#m
        F#m B E..

A          B           G#m      C#m
yen kowe getun.. ojo bali karo aku..
 F#m                 B             E
aku wis ra nompo balimu.. ning uripku..

Reff :
      A               B
 kowe ra ngerti perasaan iki
        G#m         C#m
 ajur mumur tok larani..
      F#m             B
 kowe ra ngerti perjuangan iki
             E
 mung tok anggep angin wengi..

   A         B
 cukup aku sadar diri
        G#m        C#m
 mugo kowe oleh ganti..
       F#m
 aku kudu kuat ati..
     B                 E
 aku lilo nompo kabeh iki.. hoo.. oo..

      A               B
 kowe ra ngerti perasaan iki
        G#m         C#m
 ajur mumur tok larani..
      F#m             B
 kowe ra ngerti perjuangan iki
             E
 mung tok anggep angin wengi..

   A         B
 cukup aku sadar diri
        G#m        C#m
 mugo kowe oleh ganti..
       F#m
 aku kudu kuat ati..
     B                 E
 aku lilo nompo kabeh iki..
       F#m
 aku kudu kuat ati..
     B                 E
 aku lilo nompo kabeh iki..

Outro :
      A       B
tak kuatke atiku..
      G#m          C#m
masio wis ora karo kowe..
       F#m      B         A B E..
tresno iki ora iso dadi siji..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Vadesta

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×