Open Nav

Vadesta - Ngerteni Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

29 views
                

Intro : F G Em Am Dm G C.. F G berjuang temenan.. Em Am ngarepi kekarepan.. Dm G pingin madangi atimu C nguripke tresnamu.. F G Gusti.. sing nentokke.. Em aku ning kene isih tetep Am kanggo kowe.. Dm mang kulo sing milih.. G mugo njenengan cepet C ngabulke.. Reff : F G kekarepanku pingin.. ngolehke.. Em A kowe sing.. wis nggawe.. Dm G ayem atiku.. mugo Gusti.. C ndang ngijabahi.. F G opo kowe ora.. sadar.. Em A sayangku.. wis ra kurang-kurang Dm G opo kowe.. ra ngerteni.. C atiku.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G aku nggandeng.. kowe.. Em A urip bareng.. dadi siji.. Dm G selawase.. ora ono C liyane.. Reff : F G kekarepanku pingin.. ngolehke.. Em A kowe sing.. wis nggawe.. Dm G ayem atiku.. mugo Gusti.. C ndang ngijabahi.. F G opo kowe ora.. sadar.. Em A sayangku.. wis ra kurang-kurang Dm G opo kowe.. ra ngerteni.. C atiku.. F G opo kowe ora.. sadar.. Em A sayangku.. wis ra kurang-kurang Dm G opo kowe.. ra ngerteni.. C atiku.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Vadesta - Ngerteni Ati Intro : C D Bm Em Am D G.. C D berjuang temenan.. Bm Em ngarepi kekarepan.. Am D pingin madangi atimu G nguripke tresnamu.. C D Gusti.. sing nentokke.. Bm aku ning kene isih tetep Em kanggo kowe.. Am mang kulo sing milih.. D mugo njenengan cepet G ngabulke.. Reff : C D kekarepanku pingin.. ngolehke.. Bm E kowe sing.. wis nggawe.. Am D ayem atiku.. mugo Gusti.. G ndang ngijabahi.. C D opo kowe ora.. sadar.. Bm E sayangku.. wis ra kurang-kurang Am D opo kowe.. ra ngerteni.. G atiku.. Musik : C D Bm Em Am D G.. C D aku nggandeng.. kowe.. Bm E urip bareng.. dadi siji.. Am D selawase.. ora ono G liyane.. Reff : C D kekarepanku pingin.. ngolehke.. Bm E kowe sing.. wis nggawe.. Am D ayem atiku.. mugo Gusti.. G ndang ngijabahi.. C D opo kowe ora.. sadar.. Bm E sayangku.. wis ra kurang-kurang Am D opo kowe.. ra ngerteni.. G atiku.. C D opo kowe ora.. sadar.. Bm E sayangku.. wis ra kurang-kurang Am D opo kowe.. ra ngerteni.. G atiku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Vadesta mudah, kunci gitar Vadesta, chord lagu Vadesta - Ngerteni Ati Dasar , chord dasar Vadesta - Ngerteni Ati Dasar , chordtela Vadesta - Ngerteni Ati Dasar , lirik lagu Vadesta - Ngerteni Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Vadesta di youtube: https://youtube.com/watch?v=y2TMoL8251Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Vadesta

Chord Lagu Lainnya

×