Open Nav

Ucup Klaten Feat. Salsabila - Kelaran Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        

Intro : C G/B Am G F Fm.. C G/B yen eling.. esemmu.. Am Em gawe trenyuh atiku F G C gawe aku rabiso turu.. Dm G opo ra eling aku C G/B Am naliko ngucap janjimu G Dm G C ruang tamu.. dadi seksi sumpahmu.. Dm G C Am pirang taun koe gandeng karo aku.. Dm G C G ora nyongko.. kowe ninggal aku.. Reff : C G kelaran ati iki.. Am Em yen eling manis janjimu.. F G C janji.. sing uwes mbok blenjani.. F G rasane grantes ning dodo Em Am gawe gelo lan kuciwo Dm G C ninggal tatu.. sakjroning atiku.. Int. Dm..Am..Dm E Am.. Dm..Am..F G Am.. Am Em duh kangmas ngapuranen aku C G yen aku ninggalne kowe Am G C pancen iki uwes kahanane.. Dm G wong tuaku ra setuju C Am yen kowe nyanding awakku Dm G C G lilakno aku ikhlasno lungaku.. Reff : C G kelaran ati iki.. Am Em yen eling manis janjimu.. F G C janji.. seng uwes mbok blenjani.. F G tak dongakno kowe mulyo C G/B Am senajan atiku loro.. Dm G C tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo.. C G kelaran ati iki.. Am Em yen eling manis janjimu.. F G C janji.. seng uwes mbok blenjani.. Dm G tak dongakno koe mulyo C G/B Am senajan atiku loro.. Dm G C tak ikhlasno kowe ro wong liyo.. Dm G tak dongakno koe mulyo C G/B Am senajan atiku loro.. Dm G C tak ikhlasno kowe ro wong liyo.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : F# C#/F D#m C# B Bm.. F# C#/F yen eling.. esemmu.. D#m A#m gawe trenyuh atiku B C# F# gawe aku rabiso turu.. G#m C# opo ra eling aku F# C#/F D#m naliko ngucap janjimu C# G#m C# F# ruang tamu.. dadi seksi sumpahmu.. G#m C# F# D#m pirang taun koe gandeng karo aku.. G#m C# F# C# ora nyongko.. kowe ninggal aku.. Reff : F# C# kelaran ati iki.. D#m A#m yen eling manis janjimu.. B C# F# janji.. sing uwes mbok blenjani.. B C# rasane grantes ning dodo A#m D#m gawe gelo lan kuciwo G#m C# F# ninggal tatu.. sakjroning atiku.. Int. G#m..D#m..G#m A# D#m.. G#m..D#m..B C# D#m.. D#m A#m duh kangmas ngapuranen aku F# C# yen aku ninggalne kowe D#m C# F# pancen iki uwes kahanane.. G#m C# wong tuaku ra setuju F# D#m yen kowe nyanding awakku G#m C# F# C# lilakno aku ikhlasno lungaku.. Reff : F# C# kelaran ati iki.. D#m A#m yen eling manis janjimu.. B C# F# janji.. seng uwes mbok blenjani.. B C# tak dongakno kowe mulyo F# C#/F D#m senajan atiku loro.. G#m C# F# tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo.. F# C# kelaran ati iki.. D#m A#m yen eling manis janjimu.. B C# F# janji.. seng uwes mbok blenjani.. G#m C# tak dongakno koe mulyo F# C#/F D#m senajan atiku loro.. G#m C# F# tak ikhlasno kowe ro wong liyo.. G#m C# tak dongakno koe mulyo F# C#/F D#m senajan atiku loro.. G#m C# F# tak ikhlasno kowe ro wong liyo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Salsabila mudah, kunci gitar Salsabila, chord lagu Ucup Klaten Feat. Salsabila - Kelaran Ati Dasar , chord dasar Ucup Klaten Feat. Salsabila - Kelaran Ati Dasar , chordtela Ucup Klaten Feat. Salsabila - Kelaran Ati Dasar , lirik lagu Ucup Klaten Feat. Salsabila - Kelaran Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Salsabila di youtube: https://youtube.com/watch?v=D5x6whdHCWw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Salsabila

Chord Lagu Lainnya

×