Open Nav

TTM Akustik Ft. Putri Andien - Mending Pisah Chord Gitar dan Lirik Lagu

95 views
                

♫ Mending Pisah ♫ Capo fret 4 Intro : G..A..D A/C# Bm.. Em..A..D..A.. D G Sepine wengi iki.. Em A mergo atimu wis ra tak duweni.. F#m B yen kowe gelem ngapurani aku.. Em ora bakal tak baleni.. A D cerito loro wingi.. Int. F Dm G.. C F Wis bola bali.. tatu.. Dm G opo kurang sabarku.. Em A sak kuat-kuate atiku ngerteni.. Dm nanging tegane sliramu.. G C blenjani roso tresnoku.. F Opo kowe ngerti.. Em ning kene aku loro ati.. F G C ngrasakke kowe aku iso edan dewe.. Reff : F Sepurane aku sing salah.. G C ra iso gawe atimu bungah.. G/B Am isoku mung gawe susah.. Dm pancen aku wis wegah.. G mergo kowe kakean polah.. C C7 timbang susah mending pisah.. F Pengenku mung siji.. G pengen sliramu bali.. C nompo tresnoku iki.. G/B Am senajan tau tak larani.. Dm wis tak niati lungaku.. G sepurane nglarani atimu.. C atiku wis kadung tatu.. Musik : F..G C G/B Am A F..G.. F Opo kowe ngerti.. Em ning kene aku loro ati.. F G C ngrasakke kowe aku iso edan dewe.. Reff : F Sepurane aku sing salah.. G C ra iso gawe atimu bungah.. G/B Am isoku mung gawe susah.. Dm pancen aku wis wegah.. G mergo kowe kakean polah.. C C7 timbang susah mending pisah.. F Pengenku mung siji.. G pengen sliramu bali.. C nompo tresnoku iki.. G/B Am senajan tau tak larani.. Dm wis tak niati lungaku.. G sepurane nglarani atimu.. C atiku wis kadung tatu.. Dm G Mugo tetep seneng.. F Fm C senajan wis ra bareng.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : B..C#..F# C#/F D#m.. G#m..C#..F#..C#.. F# B Sepine wengi iki.. G#m C# mergo atimu wis ra tak duweni.. A#m D# yen kowe gelem ngapurani aku.. G#m ora bakal tak baleni.. C# F# cerito loro wingi.. Int. A F#m B.. E A Wis bola bali.. tatu.. F#m B opo kurang sabarku.. G#m C# sak kuat-kuate atiku ngerteni.. F#m nanging tegane sliramu.. B E blenjani roso tresnoku.. A Opo kowe ngerti.. G#m ning kene aku loro ati.. A B E ngrasakke kowe aku iso edan dewe.. Reff : A Sepurane aku sing salah.. B E ra iso gawe atimu bungah.. B/D# C#m isoku mung gawe susah.. F#m pancen aku wis wegah.. B mergo kowe kakean polah.. E E7 timbang susah mending pisah.. A Pengenku mung siji.. B pengen sliramu bali.. E nompo tresnoku iki.. B/D# C#m senajan tau tak larani.. F#m wis tak niati lungaku.. B sepurane nglarani atimu.. E atiku wis kadung tatu.. Musik : A..B..E B/D# C#m C# A..B.. A Opo kowe ngerti.. G#m ning kene aku loro ati.. A B E ngrasakke kowe aku iso edan dewe.. Reff : A Sepurane aku sing salah.. B E ra iso gawe atimu bungah.. B/D# C#m isoku mung gawe susah.. F#m pancen aku wis wegah.. B mergo kowe kakean polah.. E E7 timbang susah mending pisah.. A Pengenku mung siji.. B pengen sliramu bali.. E nompo tresnoku iki.. B/D# C#m senajan tau tak larani.. F#m wis tak niati lungaku.. B sepurane nglarani atimu.. E atiku wis kadung tatu.. F#m B Mugo tetep seneng.. A Am E senajan wis ra bareng..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Putri Andien mudah, kunci gitar Putri Andien, chord lagu TTM Akustik Ft. Putri Andien - Mending Pisah Dasar , chord dasar TTM Akustik Ft. Putri Andien - Mending Pisah Dasar , chordtela TTM Akustik Ft. Putri Andien - Mending Pisah Dasar , lirik lagu TTM Akustik Ft. Putri Andien - Mending Pisah Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Putri Andien di youtube: https://youtube.com/watch?v=3X2U9mLUUro

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Putri Andien

Chord Lagu Lainnya

×