Open Nav

TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                

Intro : F Fm Em Am Dm Em F..G.. C F G umpomo koe iseh sayang.. Am Em ojo lungo ninggalke aku.. F C mbok cobo ngertio.. karo kahananku.. F G C seng wes berjuang dinggo awakmu.. C F G elingo gek jaman semono.. Am Em aku teko ngelap eluh ning pipimu F C -G/B Am nanging saiki.. koe malah lali Dm G C lungo adoh ora eling bali.. Am Em aku rapopo, koe ngeliyo Am Em aku wes lilo, aku wes nrimo F G koe teko mung nggawe atiku keloro loro.. Reff : C G koe tetep koncoku Am A senajan nglarani aku Dm koe tetep neng ati G senajan ra dadi siji.. C G mung siji panyuwunku Am A nggolek seng koyo aku Dm mugo koe ra getun F G C karo opo seng uwes dadi pilihanmu.. Musik : Am..Em..Dm..G E Am..Em..F Dm G.. C F G elingo gek jaman semono Am Em aku teko ngelap eluh ning pipimu F C G/B Am nanging saiki.. koe malah lali Dm G C lungo adoh ora eling bali.. Am Em aku rapopo, koe ngeliyo Am Em aku wes lilo, aku wes nrimo F G koe teko mung nggawe atiku keloro loro.. Reff : C G koe tetep koncoku Am A senajan nglarani aku Dm koe tetep neng ati G senajan ra dadi siji.. C G mung siji panyuwunku Am A nggolek seng koyo aku Dm mugo koe ra getun F G C karo opo seng uwes dadi pilihanmu.. Int. C A (Overtune) D A koe tetep koncoku Bm B senajan nglarani aku Em koe tetep neng ati G A senajan ra dadi siji.. D A mung siji panyuwunku Bm B nggolek seng koyo aku Em mugo koe ra getun G A D karo opo seng uwes dadi pilihanmu.. Em mugo koe ra getun A G Gm karo opo seng uwes dadi pilihanmu.. D hu uu.. [[[ORIGINAL CHORD]]] TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco Intro : D Dm C#m F#m Bm C#m D..E.. A D E umpomo koe iseh sayang.. F#m C#m ojo lungo ninggalke aku.. D A mbok cobo ngertio.. karo kahananku.. D E A seng wes berjuang dinggo awakmu.. A D E elingo gek jaman semono.. F#m C#m aku teko ngelap eluh ning pipimu D A -E/G# F#m nanging saiki.. koe malah lali Bm E A lungo adoh ora eling bali.. F#m C#m aku rapopo, koe ngeliyo F#m C#m aku wes lilo, aku wes nrimo D E koe teko mung nggawe atiku keloro loro.. Reff : A E koe tetep koncoku F#m F# senajan nglarani aku Bm koe tetep neng ati E senajan ra dadi siji.. A E mung siji panyuwunku F#m F# nggolek seng koyo aku Bm mugo koe ra getun D E A karo opo seng uwes dadi pilihanmu.. Musik : F#m..C#m..Bm..E C# F#m..C#m..D Bm E.. A D E elingo gek jaman semono F#m C#m aku teko ngelap eluh ning pipimu D A -E/G# F#m nanging saiki.. koe malah lali Bm E A lungo adoh ora eling bali.. F#m C#m aku rapopo, koe ngeliyo F#m C#m aku wes lilo, aku wes nrimo D E koe teko mung nggawe atiku keloro loro.. Reff : A E koe tetep koncoku F#m F# senajan nglarani aku Bm koe tetep neng ati E senajan ra dadi siji.. A E mung siji panyuwunku F#m F# nggolek seng koyo aku Bm mugo koe ra getun D E A karo opo seng uwes dadi pilihanmu.. Int. A F# (Overtune) B F# koe tetep koncoku G#m G# senajan nglarani aku C#m koe tetep neng ati E F# senajan ra dadi siji.. B F# mung siji panyuwunku G#m G# nggolek seng koyo aku C#m mugo koe ra getun E F# B karo opo seng uwes dadi pilihanmu.. C#m mugo koe ra getun F# E Em karo opo seng uwes dadi pilihanmu.. B hu uu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar TTM Akustik mudah, kunci gitar TTM Akustik, chord lagu TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco Dasar , chord dasar TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco Dasar , chordtela TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco Dasar , lirik lagu TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari TTM Akustik di youtube: https://youtube.com/watch?v=cy7mPgcBx7Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari TTM Akustik

Chord Lagu Lainnya

×