menu

True Tama - Sun Alus Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 1 views
Transpose Font
Intro : C..D..Bm..E.. Am..Cm.. G -D/F# Em Bm wesi yo wesi.. ati yo ati.. C tulung ojo di kuatke nek ngelarani.. G -D/F# Em Bm sing tak seruput kopi.. sing panas ati.. C -D G D kisah iki mung lelucon sing tak amini.. C D Bm E ademe nyisir rogo.. pas kowe lungo.. Am D G semangatku.. malah nyemangati wong liyo.. Reff : C D tangan sing biasa tak genggem.. Bm E Am di sun alus.. karo wong liyo.. D Cm disaat aku fokus njogo roso.. G Em Bm wesi yo wesi.. ati yo ati.. C G tulung ojo di kuatke nek ngelarani.. Em Bm sing tak seruput kopi.. sing panas ati.. C G kisah iki mung lelucon sing tak amini.. Musik : G -D/F# Em.. Bm..Am-Bm-C G D ho o o ho.. oooo.. Am..Bm..C..D.. C D Bm E ademe nyisir rogo.. pas kowe lungo.. Am D G G7 semangatku.. malah nyemangati wong liyo.. Reff : C D tangan sing biasa tak genggem.. Bm E Am di sun alus.. karo wong liyo.. D G G7 disaat aku fokus njogo roso.. C D aku iseh tenanan.. Bm E Am kowe asik gandengan.. karo lanangan.. D G kisahku di gempur roso kelaran.. C D tangan sing biasa tak genggem.. Bm E Am di sun alus.. karo wong liyo.. D G G7 disaat aku fokus njogo roso.. C D aku iseh tenanan.. Bm E Am kowe asik gandengan.. karo lanangan.. D Cm kisahku di gempur roso kelaran.. ------------ ===DARI CHORD C=== ------------ Intro : F..G..Em..A.. Dm..Fm.. C -G/B Am Em wesi yo wesi.. ati yo ati.. F tulung ojo di kuatke nek ngelarani.. C -G/B Am Em sing tak seruput kopi.. sing panas ati.. F -G C G kisah iki mung lelucon sing tak amini.. F G Em A ademe nyisir rogo.. pas kowe lungo.. Dm G C semangatku.. malah nyemangati wong liyo.. Reff : F G tangan sing biasa tak genggem.. Em A Dm di sun alus.. karo wong liyo.. G Fm disaat aku fokus njogo roso.. C Am Em wesi yo wesi.. ati yo ati.. F C tulung ojo di kuatke nek ngelarani.. Am Em sing tak seruput kopi.. sing panas ati.. F C kisah iki mung lelucon sing tak amini.. Musik : C -G/B Am.. Em..Dm-Em-F C G ho o o ho.. oooo.. Dm..Em..F..G.. F G Em A ademe nyisir rogo.. pas kowe lungo.. Dm G C C7 semangatku.. malah nyemangati wong liyo.. Reff : F G tangan sing biasa tak genggem.. Em A Dm di sun alus.. karo wong liyo.. G C C7 disaat aku fokus njogo roso.. F G aku iseh tenanan.. Em A Dm kowe asik gandengan.. karo lanangan.. G C kisahku di gempur roso kelaran.. F G tangan sing biasa tak genggem.. Em A Dm di sun alus.. karo wong liyo.. G C C7 disaat aku fokus njogo roso.. F G aku iseh tenanan.. Em A Dm kowe asik gandengan.. karo lanangan.. G Fm kisahku di gempur roso kelaran..

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×