Open Nav

Tresno Sejatiku - Siho ft. Woro Widowati Chord Gitar dan Lirik Lagu

21 views
                Capo ♪ fret 4
C G
yo mung siji panyuwunku
    Am C7
nyanding kowe sak lawase
   F C
ra ono wong liyo sing iso
Dm G
mi..sah..ke..

     C G
mung sliramu sing gawe
       Am C7
seneng atiku gawe ayem
   F C Dm
ra kebayang uripku tanpo kowe..
G C
sing tak tresnani..

  C Am Dm
kowe.. sing tak impi-impi..
   G F Em
saiki dadi siji..
 Am Dm G
ora ono sing iso ngganteni..

  C Am Dm
susah.. seneng dilakoni..
  G F Em
jalin tresno suci..
   Am Dm G
berharap nganti tekaning pati..

Dm Em F Dm
 roso iki.. sing ono neng ati
          G
kowe sing iso ngerteni..

Reff :
    C G
 yo mung siji panyuwunku
     Am C7
 nyanding kowe sak lawase
    F C
 ra ono wong liyo sing iso
 Dm G
 mi..sah..ke..

      C G
 mung sliramu sing gawe
        Am C7
 seneng atiku gawe ayem
    F C Dm
 ra kebayang uripku tanpo kowe..
 G C
 sing tak tresnani..

Musik : F Fm C A
        Dm G C..

  C Am Dm
susah.. seneng dilakoni..
  G Em
jalin tresno suci..
   Am Dm G
berharap nganti tekaning pati..

Dm Em F Dm
 roso iki.. sing ono neng ati
          G
kowe sing iso ngerteni..

Reff :
    C G
 yo mung siji panyuwunku
     Am C7
 nyanding kowe sak lawase
    F C
 ra ono wong liyo sing iso
 Dm G
 mi..sah..ke..

      C G
 mung sliramu sing gawe
        Am C7
 seneng atiku gawe ayem
    F C Dm  -Em
 ra kebayang uripku tanpo kowe..
    F C Dm
 ra kebayang uripku tanpo kowe..
     G C
 tresno sejatiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

   E B
yo mung siji panyuwunku
    C#m E7
nyanding kowe sak lawase
   A E
ra ono wong liyo sing iso
F#m B
mi..sah..ke..

     E B
mung sliramu sing gawe
       C#m E7
seneng atiku gawe ayem
   A E F#m
ra kebayang uripku tanpo kowe..
B E
sing tak tresnani..

  E C#m F#m
kowe.. sing tak impi-impi..
   B   -A G#m
saiki dadi siji..
 C#m F#m B
ora ono sing iso ngganteni..

  E C#m F#m
susah.. seneng dilakoni..
  B      -A G#m
jalin tresno suci..
   C#m F#m B
berharap nganti tekaning pati..

F#m G#m A F#m
 roso iki.. sing ono neng ati
          B
kowe sing iso ngerteni..

Reff :
    E B
 yo mung siji panyuwunku
     C#m E7
 nyanding kowe sak lawase
    A E
 ra ono wong liyo sing iso
 F#m B
 mi..sah..ke..

      E B
 mung sliramu sing gawe
        C#m E7
 seneng atiku gawe ayem
    A E F#m
 ra kebayang uripku tanpo kowe..
 B E
 sing tak tresnani..

Musik : A Am E C#
        F#m B E..

  E C#m F#m
susah.. seneng dilakoni..
  B G#m
jalin tresno suci..
   C#m F#m B
berharap nganti tekaning pati..

F#m G#m A F#m
 roso iki.. sing ono neng ati
          B
kowe sing iso ngerteni..

Reff :
    E B
 yo mung siji panyuwunku
     C#m E7
 nyanding kowe sak lawase
    A E
 ra ono wong liyo sing iso
 F#m B
 mi..sah..ke..

      E B
 mung sliramu sing gawe
        C#m E7
 seneng atiku gawe ayem
    A E F#m  -G#m
 ra kebayang uripku tanpo kowe..
    A E F#m
 ra kebayang uripku tanpo kowe..
     B E
 tresno sejatiku..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Siho mudah, kunci gitar Siho, chord lagu Tresno Sejatiku - Siho ft. Woro Widowati Dasar , chord dasar Tresno Sejatiku - Siho ft. Woro Widowati Dasar , chordtela Tresno Sejatiku - Siho ft. Woro Widowati Dasar , lirik lagu Tresno Sejatiku - Siho ft. Woro Widowati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Siho di youtube: https://youtube.com/watch?v=b2o11cLS4Og

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Siho

Chord Lagu Lainnya

×