Open Nav

Toto Rahmadi - Wis Cukup Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        C G Am
opo.. pancen wis nasibku..
  C7 F
kudu nandang loro..
  Em
weruh kowe
   Dm G
gandeng ro wong liyo..

Intro : C G Am C7
F Em Dm G..

  C G Am
kowe.. sing tak anti anti..
      C7 F         
malah mblenjani janji  
    Em
ora ngerteni
    Dm G
kowe sing tak tresnani..

F G C Am
 nengopo kowe tego..
F
 ngelarani aku
     G
sing wis kadung jero..

Reff :
 C
 wis cukup..
   G Am C7
 kowe ngelarani ati..
       F Em
 cukup semene wae..
         Dm G
 aku tak lungo wae..

     C
 tak ikhlasno.. 
     G Am C7
 yen pancen iki dalane..
     F Em
 pisahan ro slirahmu..
           Dm G          (C)
 senajan loro.. neng njero ati..

Musik : C G Am C7
F Em Dm G
C G Am C7
F Em Dm G C G..

 C G Am
opo.. pancen wis nasibku..
  C7 F
kudu nandang loro..
  Em
weruh kowe
   Dm G
gandeng ro wong liyo..

  C G Am
kowe.. sing tak anti anti..
      C7 F         
malah mblenjani janji  
    Em
ora ngerteni
    Dm G
kowe sing tak tresnani..

F G C Am
 nengopo kowe tego..
F
 ngelarani aku
     G
sing wis kadung jero..

Reff :
 C
 wis cukup..
   G Am C7
 kowe ngelarani ati..
       F Em
 cukup semene wae..
         Dm G
 aku tak lungo wae..

     C
 tak ikhlasno.. 
     G Am C7
 yen pancen iki dalane..
     F Em
 pisahan ro slirahmu..
           Dm G C G
 senajan loro.. neng njero ati..

 C
 wis cukup..
   G Am C7
 kowe ngelarani ati..
       F Em
 cukup semene wae..
         Dm G
 aku tak lungo wae..

     C
 tak ikhlasno.. 
     G Am C7
 yen pancen iki dalane..
     F Em
 pisahan ro slirahmu..
           Dm G          (C)
 senajan loro.. neng njero ati..

 G Am C7
 hii.. hu uu..
     F Em
 pisahan ro slirahmu..
           Dm G C
 senajan loro.. neng njero ati..

    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Toto Rahmadi mudah, kunci gitar Toto Rahmadi, chord lagu Toto Rahmadi - Wis Cukup Dasar , chord dasar Toto Rahmadi - Wis Cukup Dasar , chordtela Toto Rahmadi - Wis Cukup Dasar , lirik lagu Toto Rahmadi - Wis Cukup Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Toto Rahmadi di youtube: https://youtube.com/watch?v=VdlR6vCPzPw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Toto Rahmadi

Chord Lagu Lainnya

×