Open Nav

Toto Rahmadi - Tak Jogo Selawase Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
                

Intro : C Fm C..Fm..G.. C Fm C Fm wis suwe aku ngenteni kowe.. C Fm G sampek loro atiku pernah mbok gawe.. Dm nanging aku ra mundur.. Fm tetep tak perjuangke.. Dm G nganti saiki biso dadi siji.. C Fm C mung kowe sing biso gawe bungah.. C Fm G gawe ayeme ati yen lagi susah.. Dm maturnuwun marang Gusti.. Fm sampun ngijabahi.. Dm G C pandonga sing tak suwun sakjrone iki.. Reff : F bakal tak jogo selawase.. G Em sliramu sing saiki tak duweni.. A Dm bakal tak bahagiakno tekane mati.. G C mergo mung ono koe neng ati iki.. F G percoyo neng aku ra bakal nglarani.. Em A mergo mung kowe, sing tak tresnani.. Dm G janji ku bakal sehidup semati.. (F) ra bakal ta blenjani.. Musik : F..G..Em..A.. Dm..G..C Fm C Fm C Fm C mung kowe sing biso gawe bungah.. C Fm G gawe ayeme ati yen lagi susah.. Dm maturnuwun marang Gusti.. Fm sampun ngijabahi.. Dm G C pandonga sing tak suwun sakjrone iki.. Reff : F bakal tak jogo selawase.. G Em sliramu sing saiki tak duweni.. A Dm bakal tak bahagiakno tekane mati.. G C mergo mung ono koe neng ati iki.. F G percoyo neng aku ra bakal nglarani.. Em A mergo mung kowe, sing tak tresnani.. Dm G janji ku bakal sehidup semati.. C A ra bakal ta blenjani.. Dm G janji ku bakal sehidup semati.. C Fm C ra bakal ta blenjani.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A Dm A..Dm..E.. A Dm A Dm wis suwe aku ngenteni kowe.. A Dm E sampek loro atiku pernah mbok gawe.. Bm nanging aku ra mundur.. Dm tetep tak perjuangke.. Bm E nganti saiki biso dadi siji.. A Dm A mung kowe sing biso gawe bungah.. A Dm E gawe ayeme ati yen lagi susah.. Bm maturnuwun marang Gusti.. Dm sampun ngijabahi.. Bm E A pandonga sing tak suwun sakjrone iki.. Reff : D bakal tak jogo selawase.. E C#m sliramu sing saiki tak duweni.. F# Bm bakal tak bahagiakno tekane mati.. E A mergo mung ono koe neng ati iki.. D E percoyo neng aku ra bakal nglarani.. C#m F# mergo mung kowe, sing tak tresnani.. Bm E janji ku bakal sehidup semati.. (D) ra bakal ta blenjani.. Musik : D..E..C#m..F#.. Bm..E..A Dm A Dm A Dm A mung kowe sing biso gawe bungah.. A Dm E gawe ayeme ati yen lagi susah.. Bm maturnuwun marang Gusti.. Dm sampun ngijabahi.. Bm E A pandonga sing tak suwun sakjrone iki.. Reff : D bakal tak jogo selawase.. E C#m sliramu sing saiki tak duweni.. F# Bm bakal tak bahagiakno tekane mati.. E A mergo mung ono koe neng ati iki.. D E percoyo neng aku ra bakal nglarani.. C#m F# mergo mung kowe, sing tak tresnani.. Bm E janji ku bakal sehidup semati.. A F# ra bakal ta blenjani.. Bm E janji ku bakal sehidup semati.. A Dm A ra bakal ta blenjani..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Toto Rahmadi mudah, kunci gitar Toto Rahmadi, chord lagu Toto Rahmadi - Tak Jogo Selawase Dasar , chord dasar Toto Rahmadi - Tak Jogo Selawase Dasar , chordtela Toto Rahmadi - Tak Jogo Selawase Dasar , lirik lagu Toto Rahmadi - Tak Jogo Selawase Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Toto Rahmadi di youtube: https://youtube.com/watch?v=zGT2HPZzHtg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Toto Rahmadi

Chord Lagu Lainnya

×