Open Nav

Topik Sudirman - Rapopo Chord Gitar dan Lirik Lagu

26 views
                

Intro : F G C.. (4x) C Am Dm tangi turu nyawang HP ku.. G (u uuu..) C Am Dm ora eneng chat sing mlebu.. G (u uuu..) Em Am -A HP ku koyo kuburan.. Em Am -A ora eneng perhatian.. Dm G mesakke tenan.. Reff : C Am o..rapopo.. Dm G tak terima terimakke atiku.. -F Em Am -A tak lerem-le..rem dhewe.. Dm G pancen ngene iki dalane.. C Am o..rapopo.. Dm G aku ijik iso mlaku.. -F Em Am -A sanadyan ati..ku tatu.. Dm ijik iso ngguyu.. G (F) karo kanca-kancaku.. Int. F G C..(4x) C aku lagi ngerti.. Am rasane.. kelangan.. Dm rasane.. kelarang.. G wong sing tak tresnani.. C kowe sing ngajari.. Am tresno lan loro ati.. Dm yen kasu..nyatan.. G tak seindah harapan.. F Fm Em aku iso opo saiki.. A Dm ning kene.. isone mung nyelehke G awak kenangan lan harapan.. Reff : C Am o..rapopo.. Dm G tak terima terimakke atiku.. -F Em Am -A tak lerem-le..rem dhewe.. Dm G pancen ngene iki dalane.. C Am o..rapopo.. Dm G aku ijik iso mlaku.. -F Em Am -A sanadyan ati..ku tatu.. Dm ijik iso ngguyu.. G (C) karo kanca-kancaku.. Musik : C Am Dm G -F Em A Dm Em F G.. Reff : C Am o..rapopo.. Dm G tak terima terimakke atiku.. -F Em Am -A tak lerem-le..rem dhewe.. Dm G pancen ngene iki dalane.. C Am o..rapopo.. Dm G aku ijik iso mlaku.. -F Em Am -A sanadyan ati..ku tatu.. Dm ijik iso ngguyu.. G C Am karo kanca-kancaku.. Dm ijik iso ngguyu.. G C karo kanca-kancaku.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D E A.. (4x) A F#m Bm tangi turu nyawang HP ku.. E (u uuu..) A F#m Bm ora eneng chat sing mlebu.. E (u uuu..) C#m F#m -F# HP ku koyo kuburan.. C#m F#m -F# ora eneng perhatian.. Bm E mesakke tenan.. Reff : A F#m o..rapopo.. Bm E tak terima terimakke atiku.. -D C#m F#m -F# tak lerem-le..rem dhewe.. Bm E pancen ngene iki dalane.. A F#m o..rapopo.. Bm E aku ijik iso mlaku.. -D C#m F#m -F# sanadyan ati..ku tatu.. Bm ijik iso ngguyu.. E (D) karo kanca-kancaku.. Int. D E A..(4x) A aku lagi ngerti.. F#m rasane.. kelangan.. Bm rasane.. kelarang.. E wong sing tak tresnani.. A kowe sing ngajari.. F#m tresno lan loro ati.. Bm yen kasu..nyatan.. E tak seindah harapan.. D Dm C#m aku iso opo saiki.. F# Bm ning kene.. isone mung nyelehke E awak kenangan lan harapan.. Reff : A F#m o..rapopo.. Bm E tak terima terimakke atiku.. -D C#m F#m -F# tak lerem-le..rem dhewe.. Bm E pancen ngene iki dalane.. A F#m o..rapopo.. Bm E aku ijik iso mlaku.. -D C#m F#m -F# sanadyan ati..ku tatu.. Bm ijik iso ngguyu.. E (A) karo kanca-kancaku.. Musik : A F#m Bm E -D C#m F# Bm C#m D E.. Reff : A F#m o..rapopo.. Bm E tak terima terimakke atiku.. C#m F#m -F# tak lerem-le..rem dhewe.. Bm E pancen ngene iki dalane.. A F#m o..rapopo.. Bm E aku ijik iso mlaku.. C#m F#m -F# sanadyan ati..ku tatu.. Bm ijik iso ngguyu.. E A F#m karo kanca-kancaku.. Bm ijik iso ngguyu.. E A karo kanca-kancaku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Topik Sudirman mudah, kunci gitar Topik Sudirman, chord lagu Topik Sudirman - Rapopo Dasar , chord dasar Topik Sudirman - Rapopo Dasar , chordtela Topik Sudirman - Rapopo Dasar , lirik lagu Topik Sudirman - Rapopo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Topik Sudirman di youtube: https://youtube.com/watch?v=bX5QHIu1i2M

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Topik Sudirman

Chord Lagu Lainnya

×