Open Nav

Tombogelo - Ojek Online Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
                

Intro : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. C Em Am sliramu.. sing tak tresnani.. F G ngopo kowe tego nglarani.. Em Am ngelarani.. roso tresno iki.. F G sing tulus.. tumrap kang pati.. C Em Am rino lan wengi.. mung dadi angen.. F G yo mung kowe sing tak kangen.. Em Am luntur.. roso tresno iki.. F G parkiran ngabean sing dadi seksi.. Int. Am Em F G Reff : C E Am opo aku.. mung ojek onlinenan.. Dm G opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan.. Em Am koe.. wes tego medot katresnan F G tresno tulus mbok nggo dolanan.. Musik : Am Em F C Am Em F..G.. C Em Am rino lan wengi.. mung dadi angen.. F G yo mung kowe sing tak kangen.. Em Am luntur.. roso tresno iki.. F G parkiran ngabean sing dadi seksi.. Reff : C E Am opo aku.. mung ojek onlinenan.. Dm G opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan.. Em Am koe.. wes tego medot katresnan F G tresno tulus mbok nggo dolanan.. C E Am opo aku.. mung ojek onlinenan.. Dm G opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan.. Em Am koe.. wes tego medot katresnan F G tresno tulus mbok nggo dolanan... C aku mung ojek onlinenan.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D E C#m F#m Bm E A.. D E C#m F#m Bm E A.. A C#m F#m sliramu.. sing tak tresnani.. D E ngopo kowe tego nglarani.. C#m F#m ngelarani.. roso tresno iki.. D E sing tulus.. tumrap kang pati.. A C#m F#m rino lan wengi.. mung dadi angen.. D E yo mung kowe sing tak kangen.. C#m F#m luntur.. roso tresno iki.. D E parkiran ngabean sing dadi seksi.. Int. F#m C#m D E Reff : A C# F#m opo aku.. mung ojek onlinenan.. Bm E opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan.. C#m F#m koe.. wes tego medot katresnan D E tresno tulus mbok nggo dolanan.. Musik : F#m C#m D A F#m C#m D..E.. A C#m F#m rino lan wengi.. mung dadi angen.. D E yo mung kowe sing tak kangen.. C#m F#m luntur.. roso tresno iki.. D E parkiran ngabean sing dadi seksi.. Reff : A C# F#m opo aku.. mung ojek onlinenan.. Bm E opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan.. C#m F#m koe.. wes tego medot katresnan D E tresno tulus mbok nggo dolanan.. A C# F#m opo aku.. mung ojek onlinenan.. Bm E opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan.. C#m F#m koe.. wes tego medot katresnan D E tresno tulus mbok nggo dolanan... A aku mung ojek onlinenan..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Tombogelo mudah, kunci gitar Tombogelo, chord lagu Tombogelo - Ojek Online Dasar , chord dasar Tombogelo - Ojek Online Dasar , chordtela Tombogelo - Ojek Online Dasar , lirik lagu Tombogelo - Ojek Online Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Tombogelo di youtube: https://youtube.com/watch?v=3iOTzJvfI_k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Tombogelo

Chord Lagu Lainnya

×