Open Nav

Tiyang Gesang - Kenangan Telaga Jonge Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
                Capo fret 3

Intro : C F G C G

C G
tresno.. suci sing ono ning ati
Am Em
tuk ugemi ora bakal tak blenjani
F C
janji bakal sehidup semati
Dm G
nanging akhire dadi loro ati..

Int. F G C G

C G
kowe.. wong sing paling tak tresnani
Am Em
ning opo malah gawe loro ati
F C
opo kurang anggonku nglabuhi
Dm G
tegane kowe mblenjani janji..

Int. F G Em Am
Dm G C E

Reff :
Am Em
opo kowe.. ora kelingan
F G
jajan bareng lungguh jejer
C E
ning angkringan..

Am Em
opo kowe.. uwis lali tenan
F G
telogo jonge sing dadi saksi
C G
kenangan..

C Em Am
yen iki.. wis dadi garis uripku
F G C
mugo aku ndang oleh gantimu
F G
ayu parasmu manis esemmu
Em Am
sing tau gawe tentrem ning uripku
Dm G C
saiki mung dadi kembang turuku..

Musik : F G Em Am
F G C G

C G
kowe.. wong sing paling tak tresnani
Am Em
ning opo malah gawe loro ati
F C
opo kurang anggonku nglabuhi
Dm G
tegane kowe mblenjani janji..

Int. F G C E

Reff :
Am Em
opo kowe.. ora kelingan
F G
jajan bareng lungguh jejer
C E
ning angkringan..

Am Em
opo kowe.. uwis lali tenan
F G
telogo jonge sing dadi saksi
C E
kenangan..

Am Em
opo kowe.. ora kelingan
F G
jajan bareng lungguh jejer
C E
ning angkringan..

Am Em
opo kowe.. uwis lali tenan
F G
telogo jonge sing dadi saksi
C G
kenangan..

C Em Am
yen iki.. wis dadi garis uripku
F G C
mugo aku ndang oleh gantimu
F G
ayu parasmu manis esemmu
Em Am
sing tau gawe tentrem ning uripku
Dm G C
saiki mung dadi kembang turuku..

F G
ayu parasmu manis esemmu
Em Am
sing tau gawe tentrem ning uripku
Dm G C
saiki mung dadi kembang turuku..
Dm G F G C
saiki.. mung dadi kembang turuku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Tiyang Gesang - Kenangan Telaga Jonge Dasar , chord dasar Tiyang Gesang - Kenangan Telaga Jonge Dasar , chordtela Tiyang Gesang - Kenangan Telaga Jonge Dasar , lirik lagu Tiyang Gesang - Kenangan Telaga Jonge Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=83kdJjpC2pg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×