Open Nav

Terminal Lodoyo Medhot Tresno - Abipraya feat. Wahyu Saxo Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        Capo di fret 4

Intro : F Em Am G..

    C F
tak lilakke kowe lungo..
    Dm
ninggal anak bojo
        G
kerjo luar kutho..
 Em A
elingo janjimu tetep tresno
         Dm
marang keluargo
  G C Bm-Bm Am-G
kowe tetep setyo..

    C F
tak terke lungamu neng terminal iki..
  Dm G
mugo lakumu dilancarke marang Gusti..
  Em A
rino klawan wengi aku tansah ngenteni..
       Dm
jebule sliramu
     G C C-Bm-G
mblenjani tresnoku..

  Am
tego.. tenan
            Em
kowe nggawe aku kelaran..
     F
pamitmu lungo
       G C  
jebule karo wong liyo..
C-Bm-G-  Am Em
tres-no-ku ra nggo dolanan..
      F Dm G
cukup semene.. aku ngaboti kowe..

Reff :
  F G Em
 aku wes ra butuh awakmu
   Am Dm
 teko neng uripku..
       G C C7
 cukup semene ngaliho wae..

         F G
 neng terminal lodoyo
        Em Am
 kowe medhot janji tresno
   Dm Em
 nanging ora popo
     F
 aku wes lilo
     G F  
 yen kowe gandeng wong liyo..

Musik : F Em Dm Am
          oo wo..
        F Em Dm G..

   C F
tak terke lungamu neng terminal iki..
  Dm G
mugo lakumu dilancarke marang Gusti..
  Em A
rino klawan wengi aku tansah ngenteni..
       Dm
jebule sliramu
     G C
mblenjani tresnoku..

  Am
tego.. tenan
            Em
kowe nggawe aku kelaran..
     F
pamitmu lungo
       G C  
jebule karo wong liyo..
Bm Am Em
tresnoku ra nggo dolanan..
      F Dm G
cukup semene.. aku ngaboti kowe..

Reff :
 F G Em
 aku wes ra butuh awakmu
   Am Dm
 teko neng uripku..
       G C C7
 cukup semene ngaliho wae..

         F G
 neng terminal lodoyo
        Em Am
 kowe medhot janji tresno..
   Dm Em
 nanging ora popo
     F
 aku wes lilo
     G C
 yen kowe gandeng wong liyo..

  F G Em
 aku wes ra butuh awakmu
   Am Dm
 teko neng uripku..
       G C Dm Em
 cukup semene ngaliho wae..

         F G
 neng terminal lodoyo
        Em Am
 kowe medhot janji tresno..
   Dm Em
 nanging ora popo
     F
 aku wes lilo
     G C Am
 yen kowe gandeng wong liyo..
     F G
 aku wes ikhlas.. ho oooho..
                 F Em
 tak trimo kanti legowo.. ha aaaaaa..
 F G C
    ho oooho o..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A G#m C#m B..

    E A
tak lilakke kowe lungo..
    F#m
ninggal anak bojo
        B
kerjo luar kutho..
 G#m C#
elingo janjimu tetep tresno
         F#m
marang keluargo
  B E D#m-D#m C#m-B
kowe tetep setyo..

    E A
tak terke lungamu neng terminal iki..
  F#m B
mugo lakumu dilancarke marang Gusti..
  G#m C#
rino klawan wengi aku tansah ngenteni..
       F#m
jebule sliramu
     B E E-D#m-B
mblenjani tresnoku..

  C#m
tego.. tenan
            G#m
kowe nggawe aku kelaran..
     A
pamitmu lungo
       B E  
jebule karo wong liyo..
E-D#m-B- C#m G#m
tres-no-ku ra nggo dolanan..
      A F#m B
cukup semene.. aku ngaboti kowe..

Reff :
  A B G#m
 aku wes ra butuh awakmu
   C#m F#m
 teko neng uripku..
       B E E7
 cukup semene ngaliho wae..

         A B
 neng terminal lodoyo
        G#m C#m
 kowe medhot janji tresno
   F#m G#m
 nanging ora popo
     A
 aku wes lilo
     B           (A)
 yen kowe gandeng wong liyo..

Musik : A G#m F#m C#m
          oo wo..
        A G#m F#m B..

   E A
tak terke lungamu neng terminal iki..
  F#m B
mugo lakumu dilancarke marang Gusti..
  G#m C#
rino klawan wengi aku tansah ngenteni..
       F#m
jebule sliramu
     B E
mblenjani tresnoku..

  C#m
tego.. tenan
            G#m
kowe nggawe aku kelaran..
     A
pamitmu lungo
       B E  
jebule karo wong liyo..
D#m C#m G#m
tresnoku ra nggo dolanan..
      A F#m B
cukup semene.. aku ngaboti kowe..

Reff :
 A B G#m
 aku wes ra butuh awakmu
   C#m F#m
 teko neng uripku..
       B E E7
 cukup semene ngaliho wae..

         A B
 neng terminal lodoyo
        G#m C#m
 kowe medhot janji tresno..
   F#m G#m
 nanging ora popo
     A
 aku wes lilo
     B E
 yen kowe gandeng wong liyo..

  A B G#m
 aku wes ra butuh awakmu
   C#m F#m
 teko neng uripku..
       B E F#m G#m
 cukup semene ngaliho wae..

         A B
 neng terminal lodoyo
        G#m C#m
 kowe medhot janji tresno..
   F#m G#m
 nanging ora popo
     A
 aku wes lilo
     B E C#m
 yen kowe gandeng wong liyo..
     A B
 aku wes ikhlas.. ho oooho..
                 A G#m
 tak trimo kanti legowo.. ha aaaaaa..
 A B E
    ho oooho o..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Abipraya mudah, kunci gitar Abipraya, chord lagu Terminal Lodoyo Medhot Tresno - Abipraya feat. Wahyu Saxo Dasar , chord dasar Terminal Lodoyo Medhot Tresno - Abipraya feat. Wahyu Saxo Dasar , chordtela Terminal Lodoyo Medhot Tresno - Abipraya feat. Wahyu Saxo Dasar , lirik lagu Terminal Lodoyo Medhot Tresno - Abipraya feat. Wahyu Saxo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Abipraya di youtube: https://youtube.com/watch?v=9ZQzdmHl534

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Abipraya

Chord Lagu Lainnya

×