Open Nav

Tembang Tresno - Rina Amelia & Arya Satria Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                

Intro: Am Dm G C Am Dm E Am E

Am
Padange suryo
Dm
Nanging peteng ning mripatku
G
Sinare rembulan
C
nambahi susahing atiku
Am
Tresno sing tak jaga
Dm
amung kanggo sliramu
E Am
Nanging nyatane aku mok apusi

Int. Am Dm G C

Tego tenan koe marang aku
aku ra ngiro tembang tresno
sing tak tembangke
ora dadi kasunyatan..

Am
Padange suryo
Dm
Nanging peteng ning mripatku
G
Sinare rembulan
C
nambahi susahing atiku
Am
Tresno sing tak jaga
Dm
amung kanggo sliramu
E Am
Nanging nyatane aku mok apusi

Int. Am Dm G C Am Dm E Am

Reff:
Am G
Tembang tresno ning lambemu
Em Am
Nyatane..amung semu
Am G
Janji setyo marang aku
Em Am
Nyatane nyusahke atiku

*)
Dm
Tego tenan Kowe nglarani aku
Am
Tego tenan Kowe ngapusi aku
Dm
Wis cukup sakmene crito lan laguku
E Am
Aku pamit lilakno lungaku

Musik: Am Dm E Am [2x]

==Kembali ke : Reff, *)

E Am
Aku pamit lilakno lungaku

===ORIGINAL CHORD Dari Cm===


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arya Satria mudah, kunci gitar Arya Satria, chord lagu Tembang Tresno - Rina Amelia & Arya Satria Dasar , chord dasar Tembang Tresno - Rina Amelia & Arya Satria Dasar , chordtela Tembang Tresno - Rina Amelia & Arya Satria Dasar , lirik lagu Tembang Tresno - Rina Amelia & Arya Satria Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arya Satria di youtube: https://youtube.com/watch?v=bu7-_94Zhlg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Arya Satria

Chord Lagu Lainnya

×