Open Nav

Tekomlaku X Sandios Pendhoza X Mergo Enak - Bojo Enak Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo fret 4

Intro : C G Am G
F Fm C G
C G Am
dino dinoku.. ora.. tau sepi..
   Dm G
mergo ono kowe sing ngancani..
 Em A
atiku sing mbiyen tau suwung..
  Dm Fm C G-G-G
saiki dadi ke..tulung..

  C G Am
saben wektu kowe.. ono dinggo aku..
   Dm G
ra tau nggawe susah atiku..
 Em A
esemmu sing manis dadi semangatku..
  Dm G
matursuwun kowe sing ngrumat aku..

  F G
setiamu bisa ku andalkan..
      Em Am
ora rewel kowe pancen manutan..
           Dm G
pancen manutan..

Reff :
 C G
 aku wong sing biasa iki..
 Am G
  iseh ora nyongko..
       F G C G
 ditresnani karo kowe sing gemati..

     C G  
 yen ro aku ra tau gelem galak..
 Am G
  nrimo lahir batin..
        F Fm C G
 gawe penak pancen kowe bojo enak..

Musik : C G Am G
F G C G
C G Am G
F Fm C G
C G Am
saben wektu kowe.. ono dinggo aku..
   Dm G
ra tau nggawe susah atiku..
 Em A
esemmu sing manis dadi semangatku..
  Dm G
matursuwun kowe sing ngrumat aku..

  F G
setiamu bisa ku andalkan..
      Em Am
ora rewel kowe pancen manutan..
           Dm G
pancen manutan..

Reff :
 C G
 aku wong sing biasa iki..
 Am G
  iseh ora nyongko..
         F G C G
 ditresnani karo kowe sing gemati..

     C G  
 yen ro aku ra tau gelem galak..
 Am G
  nrimo lahir batin..
        F Fm C G
 gawe penak pancen kowe bojo enak..

 C G
 aku wong sing biasa iki..
 Am G
  iseh ora nyongko..
         F G C G
 ditresnani karo kowe sing gemati..

     C G  
 yen ro aku ra tau gelem galak..
 Am G
  nrimo lahir batin..
        F Fm C
 gawe penak pancen kowe bojo enak..
        Dm Fm C
 gawe penak pancen kowe bojo enak..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B C#m B
A Am E B
E B C#m
dino dinoku.. ora.. tau sepi..
   F#m B
mergo ono kowe sing ngancani..
 G#m C#
atiku sing mbiyen tau suwung..
  F#m Am E B-B-B
saiki dadi ke..tulung..

  E B C#m
saben wektu kowe.. ono dinggo aku..
   F#m B
ra tau nggawe susah atiku..
 G#m C#
esemmu sing manis dadi semangatku..
  F#m B
matursuwun kowe sing ngrumat aku..

  A B
setiamu bisa ku andalkan..
      G#m C#m
ora rewel kowe pancen manutan..
           F#m B
pancen manutan..

Reff :
 E B
 aku wong sing biasa iki..
 C#m B
  iseh ora nyongko..
       A B E B
 ditresnani karo kowe sing gemati..

     E B 
 yen ro aku ra tau gelem galak..
 C#m B
  nrimo lahir batin..
        A Am E B
 gawe penak pancen kowe bojo enak..

Musik : E B C#m B
A B E B
E B C#m B
A Am E B
E B C#m
saben wektu kowe.. ono dinggo aku..
   F#m B
ra tau nggawe susah atiku..
 G#m C#
esemmu sing manis dadi semangatku..
  F#m B
matursuwun kowe sing ngrumat aku..

  A B
setiamu bisa ku andalkan..
      G#m C#m
ora rewel kowe pancen manutan..
           F#m B
pancen manutan..

Reff :
 E B
 aku wong sing biasa iki..
 C#m B
  iseh ora nyongko..
         A B E B
 ditresnani karo kowe sing gemati..

     E B 
 yen ro aku ra tau gelem galak..
 C#m B
  nrimo lahir batin..
        A Am E B
 gawe penak pancen kowe bojo enak..

 E B
 aku wong sing biasa iki..
 C#m B
  iseh ora nyongko..
         A B E B
 ditresnani karo kowe sing gemati..

     E B 
 yen ro aku ra tau gelem galak..
 C#m B
  nrimo lahir batin..
        A Am E
 gawe penak pancen kowe bojo enak..
        F#m Am E
 gawe penak pancen kowe bojo enak..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Mergo Enak mudah, kunci gitar Mergo Enak, chord lagu Tekomlaku X Sandios Pendhoza X Mergo Enak - Bojo Enak Dasar , chord dasar Tekomlaku X Sandios Pendhoza X Mergo Enak - Bojo Enak Dasar , chordtela Tekomlaku X Sandios Pendhoza X Mergo Enak - Bojo Enak Dasar , lirik lagu Tekomlaku X Sandios Pendhoza X Mergo Enak - Bojo Enak Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Mergo Enak di youtube: https://youtube.com/watch?v=VcG2A7ZZllo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Mergo Enak

Chord Lagu Lainnya

×