Open Nav

Tekomlaku feat. Ervinsof - Raiso Ngapusi Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
                

Intro : C D Bm Em Am D G.. G D tresno iki karo kowe.. Em D wes karep bebrayan.. C D G -D/F# roso iki.. aku sing dolanan.. Em Bm seprono seprene.. aku ngapusi kowe.. C D G -D dibelakang.. bermain dengannya.. G D Em D kabeh iki.. pancen salahku.. C D G wis blenjani janji suci iki.. Em Bm lalekno aku.. nggoleko pengganti.. C D G -D sing iso.. ngregani awakmu.. C D o..jo ngeboti aku.. Bm Em polahku gawe bubrah.. C D G nanging ati.. raiso ngapusi.. Reff : C D jujur.. aku raiso.. Bm Em C kudu milih sopo neng atiku.. D G kabeh sing tak tresno.. C D pangapuranen aku.. Bm Em C wis nggawe gelo atimu ninggal tatu.. D G sing wis kadung jeru.. Musik : C D Bm Em C D G.. C D Bm Em C D G.. [cewek] C D nggih pun kersane duh kangmas.. Bm Em aku lilo lan legowo.. C D G -D/F# ora popo.. aku mbok duakno.. [cowok] Em Bm salahku marang awakmu.. C G -D/F# wes nggawe loro ati.. Em Bm nanging iklasno awakku.. C D mugo bener.. marang pilihanku.. Reff : C D jujur.. aku raiso.. Bm Em C kudu milih sopo neng atiku.. D G kabeh sing tak tresno.. C D kabeh.. kuwi wis ginaris.. Bm Em tresno..ku pancene tragis.. C D kudu nompo.. pilihanmu.. G nadyan dudu aku.. C D pangapuranen aku.. Bm Em C wis nggawe gelo atimu ninggal tatu.. D G sing wis kadung jeru.. C D lilakke roso tresnoku.. Bm Em ngoyako tresno anyarmu.. C D ojo bali.. koyo wingi.. G aku wis ra sudi.. C D jujur.. aku raiso.. Bm Em C kudu milih sopo neng atiku.. D G kabeh sing tak tresno.. C D pangapuranen aku.. Bm Em C wis nggawe gelo atimu ninggal tatu.. D G sing wis kadung jeru.. C D pangapuranen aku.. Bm Em C wis nggawe gelo atimu ninggal tatu.. D G sing wis kadung jeru.. C D -D/F# G.. nanging ati.. raiso ngapusi..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ervinsof mudah, kunci gitar Ervinsof, chord lagu Tekomlaku feat. Ervinsof - Raiso Ngapusi Dasar , chord dasar Tekomlaku feat. Ervinsof - Raiso Ngapusi Dasar , chordtela Tekomlaku feat. Ervinsof - Raiso Ngapusi Dasar , lirik lagu Tekomlaku feat. Ervinsof - Raiso Ngapusi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ervinsof di youtube: https://youtube.com/watch?v=jpFZe_ashHc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ervinsof

Chord Lagu Lainnya

×