Open Nav

TEKOMLAKU - Bedo Karepe Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : F G Em Am Dm..G.. C sayangku ro kowe.. F wis sak tenane.. G nanging roso iki.. Fm C -G mbok anggep se..pele.. Am nganti goblok pikirku.. F bingung noto atiku.. G C sing dadi karepmu dudu aku.. Int. F G C G C F alesanmu kui.. werno-werno.. G jane aku iki.. Fm C mbok anggep.. opo.. Am roso iki nyoto.. F nanging kalah bondo dunyo.. G C kowe ning mburiku nglimpe aku.. Am jare meh ra minggat.. Em awakku mung panggon sambat.. F perih batin iki ngerti aku G tok apusi.. Reff : F G sayang.. rungokno aku.. Em Am tresnoku.. amung nggo sliramu.. F G ra nyongko.. kowe ninggal lungo.. C ninggal loro.. ooo.. F G kabeh.. tak upayakke.. Em Am ati welas asih malek dadi perih.. F G mugo.. kowe urip mulyo.. C karo wong liyo.. Musik : F..G..Em..Am.. F.. G.. C.. hu.. a aaa.. aaaaaa.. C F alesanmu kui.. werno-werno.. G jane aku iki.. Fm C mbok anggep.. opo.. Am roso iki nyoto.. F nanging kalah bondo dunyo.. G C kowe ning mburiku nglimpe aku.. Am jare meh ra minggat.. Em awakku mung panggon sambat.. F perih batin iki ngerti aku G tok apusi.. Reff : F G sayang.. rungokno aku.. Em Am tresnoku.. amung nggo sliramu.. F G ra nyongko.. kowe ninggal lungo.. C ninggal loro.. F G kabeh.. tak upayakke.. Em Am ati welas asih malek dadi perih.. F G mugo.. kowe urip mulyo.. C karo wong liyo.. F G sayang.. rungokno aku.. Em Am tresnoku.. amung nggo sliramu.. F G ra nyongko.. kowe ninggal lungo.. C ninggal loro.. oooho.. F G kabeh.. tak upayakke.. Em Am ati welas asih malek dadi perih.. F G mugo.. kowe urip mulyo.. C karo wong liyo.. F G mugo.. kowe urip mulyo.. Fm C karo wong liyo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : C D Bm Em Am..D.. G sayangku ro kowe.. C wis sak tenane.. D nanging roso iki.. Cm G -D mbok anggep se..pele.. Em nganti goblok pikirku.. C bingung noto atiku.. D G sing dadi karepmu dudu aku.. Int. C D G D G C alesanmu kui.. werno-werno.. D jane aku iki.. Cm G mbok anggep.. opo.. Em roso iki nyoto.. C nanging kalah bondo dunyo.. D G kowe ning mburiku nglimpe aku.. Em jare meh ra minggat.. Bm awakku mung panggon sambat.. C perih batin iki ngerti aku D tok apusi.. Reff : C D sayang.. rungokno aku.. Bm Em tresnoku.. amung nggo sliramu.. C D ra nyongko.. kowe ninggal lungo.. G ninggal loro.. ooo.. C D kabeh.. tak upayakke.. Bm Em ati welas asih malek dadi perih.. C D mugo.. kowe urip mulyo.. G karo wong liyo.. Musik : C..D..Bm..Em.. C.. D.. G.. hu.. a aaa.. aaaaaa.. G C alesanmu kui.. werno-werno.. D jane aku iki.. Cm G mbok anggep.. opo.. Em roso iki nyoto.. C nanging kalah bondo dunyo.. D G kowe ning mburiku nglimpe aku.. Em jare meh ra minggat.. Bm awakku mung panggon sambat.. C perih batin iki ngerti aku D tok apusi.. Reff : C D sayang.. rungokno aku.. Bm Em tresnoku.. amung nggo sliramu.. C D ra nyongko.. kowe ninggal lungo.. G ninggal loro.. C D kabeh.. tak upayakke.. Bm Em ati welas asih malek dadi perih.. C D mugo.. kowe urip mulyo.. G karo wong liyo.. C D sayang.. rungokno aku.. Bm Em tresnoku.. amung nggo sliramu.. C D ra nyongko.. kowe ninggal lungo.. G ninggal loro.. oooho.. C D kabeh.. tak upayakke.. Bm Em ati welas asih malek dadi perih.. C D mugo.. kowe urip mulyo.. G karo wong liyo.. C D mugo.. kowe urip mulyo.. Cm G karo wong liyo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar TEKOMLAKU mudah, kunci gitar TEKOMLAKU, chord lagu TEKOMLAKU - Bedo Karepe Dasar , chord dasar TEKOMLAKU - Bedo Karepe Dasar , chordtela TEKOMLAKU - Bedo Karepe Dasar , lirik lagu TEKOMLAKU - Bedo Karepe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari TEKOMLAKU di youtube: https://youtube.com/watch?v=9y6qGFR_yxM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari TEKOMLAKU

Chord Lagu Lainnya

×