menu

Tegar RafanDam - Mbalik Chord Gitar dan Lirik

Tegar RafanDam Tegar RafanDam 62 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 3

Intro : Am G Dm Am
        Dm Am F E..

Am          G
koyo ulan.. katone terang..
Dm                Am
dung.. ring wayah dalu..
  Dm       E      C
roso kesepian.. nylimuti ati..
       F                      E
mung gitar iki.. hang dadi saksi..

Int. F..Am..F..E..

Am          G
koyo ulan.. katone terang..
Dm                Am
dung.. ring wayah dalu..
  Dm       E      C
roso kesepian.. nylimuti ati..
       F                      E
mung gitar iki.. hang dadi saksi..

  Dm           Am
kapan baen.. riko arep teko..
    F              E
sun bukakno lawang ati..

Reff :
         Am               G
 riko mbalik maning nong isun..
          Dm               Am
 keneng paran ndane awak riko..
            Dm  
 wis ping pirang windu..
             Am
 sun nganten-nganteni..
   F                 E
 riko.. mbalik nong isun..

Am          G
koyo ulan.. katone terang..
Dm                Am
dung.. ring wayah dalu..
  Dm       E      C
roso kesepian.. nylimuti ati..
       F                      E
mung gitar iki.. hang dadi saksi..

  Dm           Am
kapan baen.. riko arep teko..
    F               E
sun bukakno lawang ati..

Reff :
         Am               G
 riko mbalik maning nong isun..
          Dm               Am
 keneng paran ndane awak riko..
            Dm  
 wis ping pirang windu..
             Am
 sun nganten-nganteni..
   F                 E
 riko.. mbalik nong isun..

         Am               G
 riko mbalik maning nong isun..
          Dm         Am
 keneng paran ndane awak riko..
            Dm  
 wis ping pirang windu..
             Am
 sun nganten-nganteni..
   F                 E
 riko.. mbalik nong isun..
              Am
 mbalik nong isun..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm Bb Fm Cm
        Fm Cm G# G..

Cm          Bb
koyo ulan.. katone terang..
Fm                Cm
dung.. ring wayah dalu..
  Fm       G      D#
roso kesepian.. nylimuti ati..
       G#                     G
mung gitar iki.. hang dadi saksi..

Int. G#..Cm..G#..G..

Cm          Bb
koyo ulan.. katone terang..
Fm                Cm
dung.. ring wayah dalu..
  Fm       G      D#
roso kesepian.. nylimuti ati..
       G#                     G
mung gitar iki.. hang dadi saksi..

  Fm           Cm
kapan baen.. riko arep teko..
    G#             G
sun bukakno lawang ati..

Reff :
         Cm               Bb
 riko mbalik maning nong isun..
          Fm               Cm
 keneng paran ndane awak riko..
            Fm  
 wis ping pirang windu..
             Cm
 sun nganten-nganteni..
   G#                G
 riko.. mbalik nong isun..

Cm          Bb
koyo ulan.. katone terang..
Fm                Cm
dung.. ring wayah dalu..
  Fm       G      D#
roso kesepian.. nylimuti ati..
       G#                     G
mung gitar iki.. hang dadi saksi..

  Fm           Cm
kapan baen.. riko arep teko..
    G#              G
sun bukakno lawang ati..

Reff :
         Cm               Bb
 riko mbalik maning nong isun..
          Fm               Cm
 keneng paran ndane awak riko..
            Fm  
 wis ping pirang windu..
             Cm
 sun nganten-nganteni..
   G#                G
 riko.. mbalik nong isun..

         Cm               Bb
 riko mbalik maning nong isun..
          Fm         Cm
 keneng paran ndane awak riko..
            Fm  
 wis ping pirang windu..
             Cm
 sun nganten-nganteni..
   G#                G
 riko.. mbalik nong isun..
              Cm
 mbalik nong isun..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Tegar RafanDam

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×