Open Nav

Tasya Kirana - Yowis Maturnuwun Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo fret 4

Intro : F G Em Am
Dm Dm-Em F G -Bm C
F G
wis tak perjuangke kabeh..
         Em A
lakone samudro tresno..
      F G
opo kurangku opo salahku
       G C
kowe tego ninggal tresno

Dm G         
 sak penak'e atimu..
     C    -Bm Am
kowe nglarani aku..
        F G
yowis rapopo, yen pancen ngono..
             C
tak ikhlaske yen kowe lungo..

          Dm Em
tak wanti-wanti ojo nganti lali..
    F D G
yen biyen kowe wis tau janji..

          C E A
nanging saiki kowe wis dolanan ati..
     Dm F
ati iki sing slalu ngerteni
  G
kowe sing ra ngerti..
         C
aku sing gemati..

Reff :
              F G
 yowis maturnuwun kulo ra getun..
                Em
 mergo kabeh crito tresno
   Am Dm
 niki sampun mantun..
   F G C
 kulo namung menungso manut lakon..

            F G
 amergo tresno rakeno dipekso..
               Em
 kulo namung saget manut
   Am Dm
 dalan Sing Kuoso..
       F G
 nggih namung Njenengan
             C
 sing ngatur critane..

Musik : Am E C D
F G Am E
Am E C D
F G Am..G
C E A
nanging saiki kowe wis dolanan ati..
     Dm F
ati iki sing slalu ngerteni
  G
kowe sing ra ngerti..
         C
aku sing gemati..

Reff :
              F G
 yowis maturnuwun kulo ra getun..
                Em
 mergo kabeh crito tresno
   Am Dm
 niki sampun mantun..
   F G C
 kulo namung menungso manut lakon..

            F G
 amergo tresno rakeno dipekso..
               Em
 kulo namung saget manut
   Am Dm
 dalan Sing Kuoso..
       F G
 nggih namung Njenengan
             C
 sing ngatur critane..

              F G
 yowis maturnuwun kulo ra getun..
                Em
 mergo kabeh crito tresno
   Am Dm
 niki sampun mantun..
   F G C
 kulo namung menungso manut lakon..

            F G
 amergo tresno rakeno dipekso..
               Em
 kulo namung saget manut
   Am Dm
 dalan Sing Kuoso..
       F G
 nggih namung Njenengan
            (C)
 sing ngatur critane..

Outro : C F Am G C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m
F#m F#m-G#m A B -D#m E
A B
wis tak perjuangke kabeh..
         G#m C#
lakone samudro tresno..
      A B
opo kurangku opo salahku
       B E
kowe tego ninggal tresno

F#m B         
 sak penak'e atimu..
     E    -D#m C#m
kowe nglarani aku..
        A B
yowis rapopo, yen pancen ngono..
             E
tak ikhlaske yen kowe lungo..

          F#m G#m
tak wanti-wanti ojo nganti lali..
    A F#/Bb B
yen biyen kowe wis tau janji..

          E G# C#
nanging saiki kowe wis dolanan ati..
     F#m A
ati iki sing slalu ngerteni
  B
kowe sing ra ngerti..
         E
aku sing gemati..

Reff :
              A B
 yowis maturnuwun kulo ra getun..
                G#m
 mergo kabeh crito tresno
   C#m F#m
 niki sampun mantun..
   A B E
 kulo namung menungso manut lakon..

            A B
 amergo tresno rakeno dipekso..
               G#m
 kulo namung saget manut
   C#m F#m
 dalan Sing Kuoso..
       A B
 nggih namung Njenengan
             E
 sing ngatur critane..

Musik : C#m G#/C E F#
A B C#m G#
C#m G#/C E F#
A B C#m..B
E G# C#
nanging saiki kowe wis dolanan ati..
     F#m A
ati iki sing slalu ngerteni
  B
kowe sing ra ngerti..
         E
aku sing gemati..

Reff :
              A B
 yowis maturnuwun kulo ra getun..
                G#m
 mergo kabeh crito tresno
   C#m F#m
 niki sampun mantun..
   A B E
 kulo namung menungso manut lakon..

            A B
 amergo tresno rakeno dipekso..
               G#m
 kulo namung saget manut
   C#m F#m
 dalan Sing Kuoso..
       A B
 nggih namung Njenengan
             E
 sing ngatur critane..

              A B
 yowis maturnuwun kulo ra getun..
                G#m
 mergo kabeh crito tresno
   C#m F#m
 niki sampun mantun..
   A B E
 kulo namung menungso manut lakon..

            A B
 amergo tresno rakeno dipekso..
               G#m
 kulo namung saget manut
   C#m F#m
 dalan Sing Kuoso..
       A B
 nggih namung Njenengan
            (E)
 sing ngatur critane..

Outro : E A C#m B E            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Tasya Kirana mudah, kunci gitar Tasya Kirana, chord lagu Tasya Kirana - Yowis Maturnuwun Dasar , chord dasar Tasya Kirana - Yowis Maturnuwun Dasar , chordtela Tasya Kirana - Yowis Maturnuwun Dasar , lirik lagu Tasya Kirana - Yowis Maturnuwun Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Tasya Kirana di youtube: https://youtube.com/watch?v=baXQb19ExA0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Tasya Kirana

Chord Lagu Lainnya

×