menu

Tasya Kirana - Yowis Maturnuwun Chord Gitar dan Lirik

Tasya Kirana Tasya Kirana 127 views
Transpose Font
Capo fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm Dm-Em F G -Bm C

             F       G
wis tak perjuangke kabeh..
         Em        A
lakone samudro tresno..
      F            G
opo kurangku opo salahku
       G          C
kowe tego ninggal tresno

Dm           G         
 sak penak'e atimu..
     C    -Bm  Am
kowe nglarani aku..
        F                G
yowis rapopo, yen pancen ngono..
             C
tak ikhlaske yen kowe lungo..

          Dm               Em
tak wanti-wanti ojo nganti lali..
    F          D    G
yen biyen kowe wis tau janji..

          C        E           A
nanging saiki kowe wis dolanan ati..
     Dm            F
ati iki sing slalu ngerteni
  G
kowe sing ra ngerti..
         C
aku sing gemati..

Reff :
              F             G
 yowis maturnuwun kulo ra getun..
                Em
 mergo kabeh crito tresno
   Am           Dm
 niki sampun mantun..
   F           G            C
 kulo namung menungso manut lakon..

            F           G
 amergo tresno rakeno dipekso..
               Em
 kulo namung saget manut
   Am          Dm
 dalan Sing Kuoso..
       F           G
 nggih namung Njenengan
             C
 sing ngatur critane..

Musik : Am E C D
        F G Am E
        Am E C D
        F G Am..G

          C        E           A
nanging saiki kowe wis dolanan ati..
     Dm            F
ati iki sing slalu ngerteni
  G
kowe sing ra ngerti..
         C
aku sing gemati..

Reff :
              F             G
 yowis maturnuwun kulo ra getun..
                Em
 mergo kabeh crito tresno
   Am           Dm
 niki sampun mantun..
   F           G            C
 kulo namung menungso manut lakon..

            F           G
 amergo tresno rakeno dipekso..
               Em
 kulo namung saget manut
   Am          Dm
 dalan Sing Kuoso..
       F           G
 nggih namung Njenengan
             C
 sing ngatur critane..

              F             G
 yowis maturnuwun kulo ra getun..
                Em
 mergo kabeh crito tresno
   Am           Dm
 niki sampun mantun..
   F           G            C
 kulo namung menungso manut lakon..

            F           G
 amergo tresno rakeno dipekso..
               Em
 kulo namung saget manut
   Am          Dm
 dalan Sing Kuoso..
       F           G
 nggih namung Njenengan
            (C)
 sing ngatur critane..

Outro : C F Am G C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m
        F#m F#m-G#m A B -D#m E

             A       B
wis tak perjuangke kabeh..
         G#m       C#
lakone samudro tresno..
      A            B
opo kurangku opo salahku
       B          E
kowe tego ninggal tresno

F#m          B         
 sak penak'e atimu..
     E    -D#m C#m
kowe nglarani aku..
        A                B
yowis rapopo, yen pancen ngono..
             E
tak ikhlaske yen kowe lungo..

          F#m              G#m
tak wanti-wanti ojo nganti lali..
    A          F#/Bb    B
yen biyen kowe wis tau janji..

          E        G#          C#
nanging saiki kowe wis dolanan ati..
     F#m           A
ati iki sing slalu ngerteni
  B
kowe sing ra ngerti..
         E
aku sing gemati..

Reff :
              A             B
 yowis maturnuwun kulo ra getun..
                G#m
 mergo kabeh crito tresno
   C#m          F#m
 niki sampun mantun..
   A           B            E
 kulo namung menungso manut lakon..

            A           B
 amergo tresno rakeno dipekso..
               G#m
 kulo namung saget manut
   C#m         F#m
 dalan Sing Kuoso..
       A           B
 nggih namung Njenengan
             E
 sing ngatur critane..

Musik : C#m G#/C E F#
        A B C#m G#
        C#m G#/C E F#
        A B C#m..B

          E        G#          C#
nanging saiki kowe wis dolanan ati..
     F#m           A
ati iki sing slalu ngerteni
  B
kowe sing ra ngerti..
         E
aku sing gemati..

Reff :
              A             B
 yowis maturnuwun kulo ra getun..
                G#m
 mergo kabeh crito tresno
   C#m          F#m
 niki sampun mantun..
   A           B            E
 kulo namung menungso manut lakon..

            A           B
 amergo tresno rakeno dipekso..
               G#m
 kulo namung saget manut
   C#m         F#m
 dalan Sing Kuoso..
       A           B
 nggih namung Njenengan
             E
 sing ngatur critane..

              A             B
 yowis maturnuwun kulo ra getun..
                G#m
 mergo kabeh crito tresno
   C#m          F#m
 niki sampun mantun..
   A           B            E
 kulo namung menungso manut lakon..

            A           B
 amergo tresno rakeno dipekso..
               G#m
 kulo namung saget manut
   C#m         F#m
 dalan Sing Kuoso..
       A           B
 nggih namung Njenengan
            (E)
 sing ngatur critane..

Outro : E A C#m B E            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Tasya Kirana

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×