Open Nav

Tangkled Official - Tresno Mencla-Mencle Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
                Capo di fret 2

Intro : F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C..

       F G Em
matursuwun wes gelem nerimo aku..
         Am Dm
nate singgah ning uripku..
        G C C7
yo ra suwe tapi.. kelingan rasane..
   F G
mlaku bebarengan..
     Em Am
karo gandengan tangan..
       Dm G C
karo kowe sing tak.. sayang temenanan..

 C G Am
opo.. kowe ora eleng..
   F Em Dm
janji.. janjimu sing mbiyen..
  F G
tau ngomong tresno
      C Am
saiki malah ngeliyo..
          F G C
karo wong liyo.. aku ora lilo..

Reff :
  F G
 aku raiso nerimo..
   C Am
 kowe nggandeng wong liyo
   F G C C7
 kae kowe tau ngomong piye..

   F G
 rabakal ninggalke aku
   C Am
 tapi nyatane palsu..
       F G C C7
 tresnamu mencla-mencle dupuk wae..

Musik : F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C..

 C F
aku sing berjuang.. aku sing kelaran..
  Dm F G
kowe mileh dalan dewe.. amergo kahanan..
C F
maju kelaran.. mundur kelangan..
      F G C
mugo kowe entok sing luweh temenanan..

 C G Am
opo.. kowe ora eleng..
   F Em Dm
janji.. janjimu sing mbiyen..
  F G
tau ngomong tresno
      C Am
saiki malah ngeliyo..
          F G C
karo wong liyo.. aku ora lilo..

Reff :
  F G
 aku raiso nerimo..
   C Am
 kowe nggandeng wong liyo
   F G C C7
 kae kowe tau ngomong piye..

   F G
 rabakal ninggalke aku
   C Am
 tapi nyatane palsu..
       F G C
 tresnamu mencla-mencle dupuk wae..

  F G
 aku raiso nerimo..
   C Am
 kowe nggandeng wong liyo
   F G C C7
 kae kowe tau ngomong piye..

   F G
 rabakal ninggalke aku
   C Am
 tapi nyatane palsu..
       F G C
 tresnamu mencla-mencle dupuk wae..
       F G C
 tresnamu mencla-mencle dupuk wae..
       F G C
 tresnamu mencla-mencle dupuk wae..

            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Tangkled Official mudah, kunci gitar Tangkled Official, chord lagu Tangkled Official - Tresno Mencla-Mencle Dasar , chord dasar Tangkled Official - Tresno Mencla-Mencle Dasar , chordtela Tangkled Official - Tresno Mencla-Mencle Dasar , lirik lagu Tangkled Official - Tresno Mencla-Mencle Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Tangkled Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=WJz0k85WJvY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Tangkled Official

Chord Lagu Lainnya

×