Open Nav

Syahri Kurniawan - Tak Gowo Mati Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Syahri Kurniawan - Tak Gowo Mati (Cipt. Whawhok Praci) Intro : C Fm Am G F Fm C F sumilir angin wengi iki.. G C neng kene mung sepi sing ngancani.. Am F kelingan kowe genduk cah ayu.. G C nalikane nangis neng pundakku.. F kepiye kabarmu saiki.. G C seprene ku ra ngerti neng endi.. Am F jarene kowe urip nelongso.. G C ro wong liyo.. pilihan wong tuo.. Reff : F G wes ojo nangis.. dilakoni wae.. Em Am sing uwes yo uwes.. yen pancen garise.. Dm G ademno pikirmu.. kuatno atimu.. C iki panyuwunku.. F G wes tak lalekke.. kabeh kenangan.. Em Am senajan rasane.. abot kelangan.. Dm G ku sadar saiki.. yen tresno kuwi.. C ra kudu nduweni.. Musik : F G Em Am Dm Em F Bb G..C.. F kepiye kabarmu saiki.. G C seprene ku ra ngerti neng endi.. Am F jarene kowe urip nelongso.. G C ro wong liyo.. pilihan wong tuo.. Reff : F G wes ojo nangis.. dilakoni wae.. Em Am sing uwes yo uwes.. yen pancen garise.. Dm G ademno pikirmu.. kuatno atimu.. C iki panyuwunku.. F G wes tak lalekke.. kabeh kenangan.. Em Am senajan rasane.. abot kelangan.. Dm G ku sadar saiki.. yen tresno kuwi.. C ra kudu nduweni.. F G wes ojo nangis.. dilakoni wae.. Em Am sing uwes yo uwes.. yen pancen garise.. Dm G ademno pikirmu.. kuatno atimu.. C iki panyuwunku.. F G wes tak lalekke.. kabeh kenangan.. Em Am senajan rasane.. abot kelangan.. Dm G ku sadar saiki.. yen tresno kuwi.. C Am ra kudu nduweni.. Dm G trenoku iki.. lan roso gemati.. F Fm C tak gowo mati.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A Dm F#m E D Dm A D sumilir angin wengi iki.. E A neng kene mung sepi sing ngancani.. F#m D kelingan kowe genduk cah ayu.. E A nalikane nangis neng pundakku.. D kepiye kabarmu saiki.. E A seprene ku ra ngerti neng endi.. F#m D jarene kowe urip nelongso.. E A ro wong liyo.. pilihan wong tuo.. Reff : D E wes ojo nangis.. dilakoni wae.. C#m F#m sing uwes yo uwes.. yen pancen garise.. Bm E ademno pikirmu.. kuatno atimu.. A iki panyuwunku.. D E wes tak lalekke.. kabeh kenangan.. C#m F#m senajan rasane.. abot kelangan.. Bm E ku sadar saiki.. yen tresno kuwi.. A ra kudu nduweni.. Musik : D E C#m F#m Bm C#m D G E..A.. D kepiye kabarmu saiki.. E A seprene ku ra ngerti neng endi.. F#m D jarene kowe urip nelongso.. E A ro wong liyo.. pilihan wong tuo.. Reff : D E wes ojo nangis.. dilakoni wae.. C#m F#m sing uwes yo uwes.. yen pancen garise.. Bm E ademno pikirmu.. kuatno atimu.. A iki panyuwunku.. D E wes tak lalekke.. kabeh kenangan.. C#m F#m senajan rasane.. abot kelangan.. Bm E ku sadar saiki.. yen tresno kuwi.. A ra kudu nduweni.. D E wes ojo nangis.. dilakoni wae.. C#m F#m sing uwes yo uwes.. yen pancen garise.. Bm E ademno pikirmu.. kuatno atimu.. A iki panyuwunku.. D E wes tak lalekke.. kabeh kenangan.. C#m F#m senajan rasane.. abot kelangan.. Bm E ku sadar saiki.. yen tresno kuwi.. A F#m ra kudu nduweni.. Bm E trenoku iki.. lan roso gemati.. D Dm A tak gowo mati..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Syahri Kurniawan - Tak Gowo Mati Dasar , chord dasar Syahri Kurniawan - Tak Gowo Mati Dasar , chordtela Syahri Kurniawan - Tak Gowo Mati Dasar , lirik lagu Syahri Kurniawan - Tak Gowo Mati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=4TiOlSppkfw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×