Open Nav

Syahiba Saufa - Tak Losne Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                Capo di fret 2

Reff :
   F G
 kurang opo aku sayang
      Em Am
 kowe tego ngeliyan..
       F
 tak gadang gadang
      G C
 nyatane kowe ngilang..

     F G
 facebook whatsapp karo IG
Em Am
 kabeh kok privatne..
        F
 tak loske wae
        G C
 kowe online ro liyane..

Intro : C G Am Em
F C Dm G...

C G
aku neng kene
      Am Em
setyo ngenteni kowe..
F C
nanging nyatane
     Dm G
kowe nggandeng liyane..

 C F
opo kowe lali..
    G C
naliko ngucap janji..
Am Dm
janjimu karo aku
       G C
kowe biso njogo ati..

Reff :
   F G
 kurang opo aku sayang
      Em Am
 kowe tego ngeliyan..
       F
 tak gadang gadang
      G C
 nyatane kowe ngilang..

     F G
 facebook whatsapp karo IG
Em Am
 kabeh kok privatne..
        F
 tak loske wae
        G C
 kowe online ro liyane..

Musik : Am.....
        C G Am Em
F C Dm G...

C G
aku neng kene
      Am Em
setyo ngenteni kowe..
F C
nanging nyatane
     Dm G
kowe nggandeng liyane..

 C F
opo kowe lali..
    G C
naliko ngucap janji..
Am Dm
janjimu karo aku
       G C
kowe biso njogo ati..

Reff :
   F G
 kurang opo aku sayang
      Em Am
 kowe tego ngeliyan..
       F
 tak gadang gadang
      G C
 nyatane kowe ngilang..

     F G
 facebook whatsapp karo IG
Em Am
 kabeh kok privatne..
        F
 tak loske wae
        G C
 kowe online ro liyane..

  F G
 ora centang biru..
     Em Am
 aplikasi jahatmu..
        F
 supoyo aku..
         G C
 ora ngerti statusmu..

     F G
 facebook whatsapp karo IG
Em Am
 kabeh kok privatke..
        F
 tak loske wae
        G C
 kowe online ro liyane..
        F
 tak loske wae
        G C
 kowe online ro liyane..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
   G A
 kurang opo aku sayang
      F#m Bm
 kowe tego ngeliyan..
       G
 tak gadang gadang
      A D
 nyatane kowe ngilang..

     G A
 facebook whatsapp karo IG
F#m Bm
 kabeh kok privatne..
        G
 tak loske wae
        A D
 kowe online ro liyane..

Intro : D A Bm F#m
G D Em A...

D A
aku neng kene
      Bm F#m
setyo ngenteni kowe..
G D
nanging nyatane
     Em A
kowe nggandeng liyane..

 D G
opo kowe lali..
    A D
naliko ngucap janji..
Bm Em
janjimu karo aku
       A D
kowe biso njogo ati..

Reff :
   G A
 kurang opo aku sayang
      F#m Bm
 kowe tego ngeliyan..
       G
 tak gadang gadang
      A D
 nyatane kowe ngilang..

     G A
 facebook whatsapp karo IG
F#m Bm
 kabeh kok privatne..
        G
 tak loske wae
        A D
 kowe online ro liyane..

Musik : Bm....
        D A Bm F#m
G D Em A...

D A
aku neng kene
      Bm F#m
setyo ngenteni kowe..
G D
nanging nyatane
     Em A
kowe nggandeng liyane..

 D G
opo kowe lali..
    A D
naliko ngucap janji..
Bm Em
janjimu karo aku
       A D
kowe biso njogo ati..

Reff :
   G A
 kurang opo aku sayang
      F#m Bm
 kowe tego ngeliyan..
       G
 tak gadang gadang
      A D
 nyatane kowe ngilang..

     G A
 facebook whatsapp karo IG
F#m Bm
 kabeh kok privatne..
        G
 tak loske wae
        A D
 kowe online ro liyane..

  G A
 ora centang biru..
     F#m Bm
 aplikasi jahatmu..
        G
 supoyo aku..
         A D
 ora ngerti statusmu..

     G A
 facebook whatsapp karo IG
F#m Bm
 kabeh kok privatke..
        G
 tak loske wae
        A D
 kowe online ro liyane..
        G
 tak loske wae
        A D
 kowe online ro liyane..

            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Syahiba Saufa mudah, kunci gitar Syahiba Saufa, chord lagu Syahiba Saufa - Tak Losne Dasar , chord dasar Syahiba Saufa - Tak Losne Dasar , chordtela Syahiba Saufa - Tak Losne Dasar , lirik lagu Syahiba Saufa - Tak Losne Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Syahiba Saufa di youtube: https://youtube.com/watch?v=oj1Q6bjnATg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Syahiba Saufa

Chord Lagu Lainnya

×