Open Nav

Syahiba Saufa feat. James AP - Tak Lilo Lungamu Chord Gitar dan Lirik Lagu

66 views
                Capo di fret 3

Intro : Am G Em F
Am Dm E..
        Am G Em F
Dm F E..

Am Dm
langit mendung sing dadi saksi..
G C
trenyuh rasane nelongso ning ati..
F Dm
naliko pupus tresno iki..
         E
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Am E
sliramu sing tak tresnani..

Am Dm
pancene abot nandang tresno..
G C
naliko adoh jarake sliramu..
F Dm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        E
mergo kudu nompo 
      Am
jejodoan wong tuwo..

Int. Dm E Am..
     Dm E Am..

Reff :
 Am Dm
 yo wis kudu tak lilakne..
        G C
 yen pancen iki dalane..
       F Dm
 sing apik kanggo tresnamu..
        E Am E
 mugo biso mulyo selawase..

 Am Dm
 senajan aku nelongso..
        G C
 nangis sak jeroning atiku..
        F Dm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu..
          E Am E
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Am Dm
 yen pancen iki salahku..
      G C
 pangapuroku tulus atiku..
      F Dm
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          E Am
 lewat tembang asmorondono..

Musik : Dm G C F
B E A..
        Dm G C F
Dm E Am E
Am Dm
langit mendung sing dadi saksi..
G C
trenyuh rasane nelongso ning ati..
F Dm
naliko pupus tresno iki..
         E
ra ngiro wis nduwe ganti..
     Am E
sliramu sing tak tresnani..

Am Dm
pancene abot nandang tresno..
G C
naliko adoh jarake sliramu..
F Dm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        E
mergo kudu nompo 
    Am
jejodohan wong tuwo..

Int. Dm E Am..
     Dm E Am..

Reff :
 Am Dm
 yo wis kudu tak lilakne..
        G C
 yen pancen iki dalane..
       F Dm
 sing apik kanggo tresnamu..
        E Am E
 mugo biso mulyo selawase..

 Am Dm
 senajan aku nelongso..
        G C
 nangis sak jeroning atiku..
        F Dm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu..
          E Am E
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Am Dm
 yen pancen iki salahku..
      G C
 pangapuroku tulus atiku..
      F Dm
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          E Am
 lewat tembang asmorondono..

Outro : Dm E Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm Bb Gm G#
Cm Fm G..
        Cm Bb Gm G#
Fm G# G..

Cm Fm
langit mendung sing dadi saksi..
Bb D#
trenyuh rasane nelongso ning ati..
G# Fm
naliko pupus tresno iki..
         G
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Cm G
sliramu sing tak tresnani..

Cm Fm
pancene abot nandang tresno..
Bb D#
naliko adoh jarake sliramu..
G# Fm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        G
mergo kudu nompo 
      Cm
jejodoan wong tuwo..

Int. Fm G Cm..
     Fm G Cm..

Reff :
 Cm Fm
 yo wis kudu tak lilakne..
        Bb D#
 yen pancen iki dalane..
       G# Fm
 sing apik kanggo tresnamu..
        G Cm G
 mugo biso mulyo selawase..

 Cm Fm
 senajan aku nelongso..
        Bb D#
 nangis sak jeroning atiku..
        G# Fm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu..
          G Cm G
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Cm Fm
 yen pancen iki salahku..
      Bb D#
 pangapuroku tulus atiku..
      G# Fm
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          G Cm
 lewat tembang asmorondono..

Musik : Fm Bb D# G#
D G C..
        Fm Bb D# G#
Fm G Cm G
Cm Fm
langit mendung sing dadi saksi..
Bb D#
trenyuh rasane nelongso ning ati..
G# Fm
naliko pupus tresno iki..
         G
ra ngiro wis nduwe ganti..
     Cm G
sliramu sing tak tresnani..

Cm Fm
pancene abot nandang tresno..
Bb D#
naliko adoh jarake sliramu..
G# Fm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        G
mergo kudu nompo 
    Cm
jejodohan wong tuwo..

Int. Fm G Cm..
     Fm G Cm..

Reff :
 Cm Fm
 yo wis kudu tak lilakne..
        Bb D#
 yen pancen iki dalane..
       G# Fm
 sing apik kanggo tresnamu..
        G Cm G
 mugo biso mulyo selawase..

 Cm Fm
 senajan aku nelongso..
        Bb D#
 nangis sak jeroning atiku..
        G# Fm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu..
          G Cm G
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Cm Fm
 yen pancen iki salahku..
      Bb D#
 pangapuroku tulus atiku..
      G# Fm
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          G Cm
 lewat tembang asmorondono..

Outro : Fm G Cm..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar James AP mudah, kunci gitar James AP, chord lagu Syahiba Saufa feat. James AP - Tak Lilo Lungamu Dasar , chord dasar Syahiba Saufa feat. James AP - Tak Lilo Lungamu Dasar , chordtela Syahiba Saufa feat. James AP - Tak Lilo Lungamu Dasar , lirik lagu Syahiba Saufa feat. James AP - Tak Lilo Lungamu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari James AP di youtube: https://youtube.com/watch?v=UqnRswYt4hk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari James AP

Chord Lagu Lainnya

×